Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan találhatom meg a...

Hogyan találhatom meg a telefonomat?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia 5230-as vodafone-s telóm de elveszett. Próbálok vissza emlékezni hol hagyhattam el de nem tudok. Máshol nagyon nem jártam csak itthon és a szomszédba! Előtte orvosnál voltam és lenémítottam . Az nap este még játszottam vele és másnap délutánra már sehol sem találom. Nem hiszem hogy az utcán hagytam volna el mivel akkor már valszeg vki megtalálta volna(a telefont ha hívom kicsöng de azt nem tom hogy rezeg-e[ugye lenémítottam]) Hogy tudom megtalálni esetleg belehet mérni? Bluetooth kivan kapcsolva rajta . Esetleg a telefon lévő GPS progin keresztül bele lehet menni? Belehet mérni ha igen hol kezdjem? (rendőrség etc.)
2010. nov. 6. 10:40
1 2
 1/11 Carena válasza:
Belehet mérni! Az ágyad közzé nem csúszott be? Párnák alatt?
2010. nov. 6. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg ágy alatt!

Ismerősöm 1 hétig teló nélkül élt,mert azthitte elhagyta, aztán hétvégén mikor takarított megtalálta az ágy alatt:)

2010. nov. 6. 11:07
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a vélaszokat de átnéztem az ágyat és ott sincs
2010. nov. 6. 12:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Hogy történik részletesen ez a bemérés mit kell tennem?
2010. nov. 6. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:

"Hogy történik részletesen ez a bemérés mit kell tennem?"

Szerintem bírósági vagy ügyész engedély kell hozzá.

A telefonodat el is adhattad vagy elajándékozthattad, akkor semmiféle jogod nincs megtudni, hogy az "új tulajdonos" éppen hol tartózkodik.

Azt meg, hogy nem adtad el vagy nem ajándékoztad oda valakinek, hát... azt hiszem lehetetlen bizonyítani.

Mondjuk ha esetleg előfizetéseakkor talán jobb a helyzet. Ha sima feltöltőkártyás, akkor szerintem annyi neki.

Küldj rá SMS-t, hogy visszavásárolnád. Talán azzal elérsz valamit.

Bár ha valaki megtalálja és kell neki, első dolga lesz kidobni a SIM-et.

2010. nov. 6. 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Hopp. Még valami.

Mindenképp érdemes lenne bejelenteni a szolgáltatódnál, hogy elvesztetted, mert így ha a megtalálója mondjuk bombariadót csinál a te számoddal és IMEI kododdal, akkor nálad áll meg a nagy fekete autó :)

2010. nov. 6. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem találta meg senki itt van a házba vagy a szomszédnál csak trehányságból elhánytam és nem találom. Nem lopta ill találta meg senki!
2010. nov. 6. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg méterre pontosan be lehet mérni, technológia megvan rá, de ezt a zsaruk pont leszarják
2010. nov. 6. 16:00
 9/11 bp1985 ***** válasza:
Bírósági engedély után a szolgáltat beméri. A gps-nek köze nincs a beméréshez. A gps nélküli telefonokat is be lehet mérni. De azért, mert elhagytad, senki nem fog méricskélni semmit, hidd el.
2010. nov. 6. 19:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem tom hogy keressem :(:( itthon nincs , talán a szomszédba van mert ott van egy szalmabála aminek a tetején játszottunk lehet becsuszott közé :(:( vagy nem tom már télleg hol keressem :@
2010. nov. 6. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!