Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy hét alatt 2x újraindult...

Egy hét alatt 2x újraindult az iphone 15-öm ez miért lehet?

Figyelt kérdés
nem is újraindult csak elment a képernyő és a kis karikát mutatta hogy tölt mint mikor kikapcsoljuk a telefon, valakinek valami ötlete?
dec. 3. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyjából a világon akármi is lehet. Ha rendszeressé válik, akkor szervíz, gondolom még él rá a 3 év garancia.
dec. 3. 15:16
 2/13 A kérdező kommentje:
persze még él , csak érdemes mar most szervizbe vinnem vagy varjak meg?
dec. 3. 15:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Én várnék.
dec. 3. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja és még valami: ha mégis előjönne a hiba párszor, akkor még mindig próba szerencse alapon meg lehet próbálkozni egy gyári visszaállítással, természetesen előtte ments le mindent ami kellhet.
dec. 3. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:
rendben köszi a segitseget, most megprobalom frissiteni aztan hatha segit valamit.. ilyen meg sosem fordult elo
dec. 3. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
iPhone 15 Pro Max-om van,sosem kapcsolt még ki magától
dec. 3. 19:08
 7/13 A kérdező kommentje:
hát igazabol ez sem kikapcsol csak tenyleg azt a kis karikat vagy hogy hivjak azt adja ki es elsotetul a kijelzo de ez kb 3mp es nem ertem miert
dec. 3. 19:11
 8/13 Morzsi007 ***** válasza:
Lehet sok minden volt megnyitva a háttérben és megtelt a RAM-ja és törölte a dolgokat a memóriából. Ha csak 2-3 másodpercig tart, akkor figyelj rá, hogy ne legyen megnyitva 20 alkalmazás egyszerre. Ha nem ez a gond és később is csinálja, akkor nézesd meg. Ez amúgy nem jellemző az iphone-okra.
dec. 4. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:

"Lehet sok minden volt megnyitva a háttérben és megtelt a RAM-ja és törölte a dolgokat a memóriából."

Egyáltalán nem kellene ilyet csinálnia akkor, amikor elfogy a memória. Se akármelyik iPhonenak, se semelyik droidos telefonnak. Az alkalmazásokat sem szükséges manuálisan bezárogatni, az összes mobil operációs rendszer fel van erre készítve, ha úgy dönt bármikor kilő egy alkalmazást a háttérből.

dec. 4. 10:46
 10/13 Morzsi007 ***** válasza:

Nem szükséges bezárni, csak felesleges megnyitva hagyni, mikor nincs használatban, zabálja az erőforrásokat. Volt pár iphone-om és régóta vagyok Apple felhasználó, nem emlékszem ilyen “problémára”. Az első iphone-ommal (3G) volt egy gondom, de nem ilyen 2008-ban, mielőtt visszavittem volna a szervizbe az ügyintéző javasolt egy visszaállítást, az megoldotta a problémát, utána 3 évig még használtam hibátlanul, aztán eladtam.

Még az jutott eszembe kérdező, hogy megtelt a tárhelyed is és a gyorsító tárnak helyet kellett felszabadítani, emiatt tekert a mobil. Ha van szabadhely a mobilon, akkor ez is teljesen kizárt.

dec. 4. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!