Egy hét alatt 2x újraindult az iphone 15-öm ez miért lehet?
"Lehet sok minden volt megnyitva a háttérben és megtelt a RAM-ja és törölte a dolgokat a memóriából."
Egyáltalán nem kellene ilyet csinálnia akkor, amikor elfogy a memória. Se akármelyik iPhonenak, se semelyik droidos telefonnak. Az alkalmazásokat sem szükséges manuálisan bezárogatni, az összes mobil operációs rendszer fel van erre készítve, ha úgy dönt bármikor kilő egy alkalmazást a háttérből.
Nem szükséges bezárni, csak felesleges megnyitva hagyni, mikor nincs használatban, zabálja az erőforrásokat. Volt pár iphone-om és régóta vagyok Apple felhasználó, nem emlékszem ilyen “problémára”. Az első iphone-ommal (3G) volt egy gondom, de nem ilyen 2008-ban, mielőtt visszavittem volna a szervizbe az ügyintéző javasolt egy visszaállítást, az megoldotta a problémát, utána 3 évig még használtam hibátlanul, aztán eladtam.
Még az jutott eszembe kérdező, hogy megtelt a tárhelyed is és a gyorsító tárnak helyet kellett felszabadítani, emiatt tekert a mobil. Ha van szabadhely a mobilon, akkor ez is teljesen kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!