Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baj az iphone x emnek?

Mi lehet a baj az iphone x emnek?

Figyelt kérdés

sziasztok nemrég vásároltam ezt a telefont (használtan

szoval ugy kezdodot hogy ha meg nyitottam a kamerát vagy fizetni szerettem volna vele akkor le fagyot,

azotta volt egy aksi csere benne. most szinte minden nap le fagy es ujra indul magátol aztanm azt jelzi a telfon hogy 0% vagyok es 1 percig hasznalom a telefont majd ujra lefagy es ujra kb 5szor

#fagyás #újraindulás #iPhone X #ujra indulo iphone x
2022. febr. 24. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Alaplaphiba, kuka.
2022. febr. 24. 19:02
 2/10 Szirty ***** válasza:
Valószínűleg hibás készüléket sóztak rád.
2022. febr. 24. 19:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Enyire egyértelmű hogy az alaplapal lenne baj ?
2022. febr. 24. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkut csereltettel, a kijelzonek ezekhez a hibakhoz semmi koze, mi van meg a telefonban? Az alaplap.

Ertem en hogy nehez beismerni hogy atvertek, az elado nyilvan nem elerheto mar es gyanusan olcso is volt a keszulek, de hat ez van, lehet sporolni a kovetkezore. Lehetoleg ujat vegyel majd, rendes boltban, garanciaval.

2022. febr. 24. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Tipikus alaplap hiba.

Kuka.

Akatrésznek talán még eladható.

2022. febr. 24. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

"szoval ugy kezdodot hogy ha meg nyitottam a kamerát vagy fizetni szerettem volna vele akkor le fagyot"

Nemrég volt itt egy hasonló kérdés, hogy miért fagy le fizetéskor az iPhone. Akkor nekiálltam túrni külföldi fórumokon. Ott írták sokan ugyanezt és kiderült, hogy kivétel nélkül mindegyik készüléknél kijelzőcsere történt. Természetesen nem hivatalos szervizben.....

2022. febr. 24. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

"a kijelzonek ezekhez a hibakhoz semmi koze"

Szervizes vagy? Mesélj még!!

"Tipikus alaplap hiba."

Itt a másik kocaszervizes! :D

"Kuka.

Akatrésznek talán még eladható."

Ráadásul még sz.r alak is... A hibás alkatrészt eladná... gratulálok. Gondolom anyukádat is eladnád 10 forintért.... :D

2022. febr. 24. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Többek között igen. Szervízes vagyok. Másrészt a kijelző érhet valamit, ezért írtam, hogy alkatrésznek!!! eladható.

A szar alak meg esetleg édesanyukád. 🙂

2022. febr. 24. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Csoda egy szervizes lehetsz... ugyanolyan tróger mint aki a kérdésben szereplő készüléket javította és talán el is adta.

Nem te vagy az aki a tiktokon is virít a nagy tudásával? :DDDD

Ha normális szervizes lennél akkor tudnád hogyan kell úgy megcsinálni hogy jó legyen és nem csak annyit böfögnél ide hogy kuka. A fejed az kuka.

2022. febr. 24. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mekkora pofid van így egy anoním oldalon. De picsogj csak te noob...
2022. febr. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!