Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől indulhat folyton újra a...

Mitől indulhat folyton újra a telefonom?

Figyelt kérdés
Egy redmi note 10 ről van szó. Folyamatosan újra indul. Sőt most már be sem kapcsol csak kijön a redmi felirat, rezzen egyet majd kezdődik újra az egész. Végre lemerült és nem csinálja. Egész nap csak a rezgést lehetett hallani. Valakinek esetleg tapasztalat? Mi okozhatja? Processzor, akkumulátor?

ma 21:21
 1/5 anonim válasza:
Jártam már hasonlóképpen Android telefonnal, nem pont xiaomi-val, de a problémát nálam az akkumulátor teljes lemerültsége okozta (és valószínűleg a töltésvezérlő is hibás lehetett). Szervízbe érdemes elvinni mindenképp, ha tovább akarod használni.
ma 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt egy másik telefon. Egy redmi note 9,ami hasonlóképp járt. Ott azt mondták processzor hibásodott meg. Nem vállalták a javítást. De az mindig bekapcsolt és használat közben indult újra. Ez viszont be sem kapcsol. Azért gondolom, hogy nem teljesen ugyanaz a hiba itt.
ma 22:05
 3/5 anonim válasza:

1.-es vagyok.

Amit másodjára írtál olyannal én is találkoztam már, viszont ez Windows Phone esetében jött elő, ott egy teljes gyári visszaállítás segített nekem, utána semmi baja nem volt.

ma 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Először nálam is segített a gyári visszaállítás a redmi note 9 en. De egy fél év múlva újra előjött a hiba. Akkor már nem segített. A szervizben visszarakták a gyári miuit, ami korábban futott rajta. De az sem segített.
ma 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószíneg csak az android sérült meg, újra kell tenni gépről a megfelelő gyári programokkal és fájlokkal. Utána valószínűleg menni fog, persze alapvetően minden rajta lévő adat bukta.
ma 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!