Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma már tényleg nem lehet...

Ma már tényleg nem lehet névtelenül venni egy telefont?

Figyelt kérdés
Most nem a számról beszélek hanem magáról a készülékről, például imei szám alapján. Ha szolgáltatónál veszed akkor már a személyedhez kötődik, ha máshonnan rendeled meg kell adni a lakcímed, vagy a bankkártya adataid, vagy mindkettőt, és manapság egy sima boltban is csak kártyát fogadnak el ha ilyen nagyobb összegről van szó. Nem mintha az átlag embernek ez annyira fontos lenne de azért mégis kicsit fura belegondolni. Ti mit gondoltok erről?

ma 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Telefon készüléket mindig bárki, bármilyet vehetett névtelenül!
ma 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet.
ma 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hányszor tartottak fegyvert a fejedhez, ha kp-vel akartál fizetni a Media-ban?
ma 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Mediamarktban és Euronicsban lehet készpénzzel fizetni, és úgy tudom elektronikai cikkek terén még mindig ők a legelterjedtebbek, legnépszerűbbek az országban.

Szerintem találkoztál egy olyan bolttal, ahol nem engedtek készpénzzel fizetni, és azt hiszed ez van mindenhol.

ma 20:29
 5/11 anonim válasza:
Elgurult a gyógyszered?
ma 20:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy pl az iStyle-ban nem lehet nagyobb összegű terméket készpénzzel kifizetni. Az Euronics-ról/MediaMarkt-ról nem tudok, de ott sem biztos hogy pozitívan reagálnának ha pl valaki beállítana többszázezer forint készpénzzel, hogy akkor most fizetne. Valakinek van konkrét tapasztalata hasonló helyzettel?
ma 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam az Euronics-ban, pont teljesen mindegy nekik, hogy kártya vagy kp
ma 20:41
 8/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem vagy te akkora ember, hogy bárkit is érdekeljen a neved. Maximum valami kis piti bűnöző lehetsz, ha félned kell a neved miatt.
ma 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:

"bankkártya adataid"

Vágod, hogy ép elméjű ember ilyet soha nem ad meg.

Az én bankkártyám PIN kódja sehova sincs felírva..

Űgyhogy történeted nem lehet igaz..

ma 20:48
 10/11 A kérdező kommentje:

#8 Nem ez volt a kérdés lényege.

#9 Nem a pin kódra gondoltam, hanem kártyaszám, cvc kód, stb amik kellenek az online vásárláshoz

ma 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!