Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Anyukám szerint akkor is fogy...

Anyukám szerint akkor is fogy a netem ha nincs bekapcsolva a mobilnet.Tényleg igaz vagy nem enged játszani??

Figyelt kérdés
ma 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz. Sipirc házit írni!
ma 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igaz.

Menjél tanulni, közeleg a félév.

ma 14:14
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Az attól függ...., hogy ki használja még.
ma 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Én nem tudom, hogy miért gondolja azt mindenki, hogy annyira jó ötlet egy gyereknek hazudni. Szerintetek hány perc guglizás után jön rá, hogy KIKAPCSOLT MOBILNETNÉL NEM FOG FOGYNI A MOBILNETED. Ezzel az idióta hazudozós neveléssel semmi mást nem lehet elérni, csak hogy a gyerek ne bízzon a szüleiben.

Nem tudom kérdező hogy hány éves vagy és hogy miért nem enged anyukád játszani, de gondolom csak van valami oka, vagy tévednék? :)

ma 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha a GYK-n kérdezi meg Google helyett, nem lehet annyira okos. Szövegértésben így is alul teljesítünk.
ma 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!