Anyukám szerint akkor is fogy a netem ha nincs bekapcsolva a mobilnet.Tényleg igaz vagy nem enged játszani??
Figyelt kérdés
ma 13:52
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Az attól függ...., hogy ki használja még.
4/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy miért gondolja azt mindenki, hogy annyira jó ötlet egy gyereknek hazudni. Szerintetek hány perc guglizás után jön rá, hogy KIKAPCSOLT MOBILNETNÉL NEM FOG FOGYNI A MOBILNETED. Ezzel az idióta hazudozós neveléssel semmi mást nem lehet elérni, csak hogy a gyerek ne bízzon a szüleiben.
Nem tudom kérdező hogy hány éves vagy és hogy miért nem enged anyukád játszani, de gondolom csak van valami oka, vagy tévednék? :)
5/5 anonim válasza:
Figyelj, ha a GYK-n kérdezi meg Google helyett, nem lehet annyira okos. Szövegértésben így is alul teljesítünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!