Most melyik a legolcsóbb havi 15 Gb mobilnet?
Lehet mobiltelefonos otthon-net is. Hűséggel vagy anélkül. Ha több az adat, de nem drágább, az sem baj. :-)
De olyan flotta, amelyikhez idegenként nem tudok csatlakozni, nem megoldás.
Lássuk jól értem-e:
Azt várod, hogy HELYETTED nézzük végig az összes szolgáltató összes ajánlatát és írjuk le ide neked hogy melyik a legolcsóbb?
"Lássuk jól értem-e:"
Nem jól érted.
Csak azt kérem, hogy aki tud olcsó mobilnet szerződésről, ami most is megköthető, azt köszönettel veszem, ha leírja ide. Aztán majd kiderül, hogy melyik a legolcsóbb.
Valóban én is végignézhetném, az összes szolgáltató összes ajánlatát, de egyrészt sok adatot elfogyasztana a mostani kevésből, másrészt lehet, hogy nem találnék meg olyanokat, amik másoknak már beváltak.
hiába írom le hogy milyen díjcsomagban vagyok, mert az saját spéci céges, nem tudsz rá előfizetni
hiába írom le hogy fateromnak milyen csomagjav an, mert évekkel ezelőtt kivezették már, csak azoknak van akik még nem váltottak róla, nem lehet már abba váltani
marad az amit 1-es írt: végignézed a szolgáltatók jelenlegi ajánlatát
esetleg keresel valami flottát, bár azt nem ajánlom, ne akard másra bízni a számod, előfizetésed sose
Szia!
Melyik szolgáltató érdekel?
Vannak olyan flották, melyekhez tudsz csatlakozni egy egyszerű űrlap kitöltésével. Ilyen mondjuk a Bestfleet (Yetteles), vagy a KÜF (Tarr Mobil, ami a Vodafone hálózatát használja). A KÜF-nél a 12 GB-os adatkártya 2750 forint, a 40 gigás pedig 4600.
A Tarr Mobilra ezt a linket találtam:
12 Gb 3700Ft 1 év hűséggel.
Ez a KÜF flotta?
Egyébként számomra elfogadható, ha nem találok jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!