Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most melyik a legolcsóbb havi...

Most melyik a legolcsóbb havi 15 Gb mobilnet?

Figyelt kérdés

Lehet mobiltelefonos otthon-net is. Hűséggel vagy anélkül. Ha több az adat, de nem drágább, az sem baj. :-)

De olyan flotta, amelyikhez idegenként nem tudok csatlakozni, nem megoldás.

#mobilnet #othonnet
dec. 1. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Lássuk jól értem-e:

Azt várod, hogy HELYETTED nézzük végig az összes szolgáltató összes ajánlatát és írjuk le ide neked hogy melyik a legolcsóbb?

dec. 1. 09:33
 2/16 A kérdező kommentje:

"Lássuk jól értem-e:"

Nem jól érted.

Csak azt kérem, hogy aki tud olcsó mobilnet szerződésről, ami most is megköthető, azt köszönettel veszem, ha leírja ide. Aztán majd kiderül, hogy melyik a legolcsóbb.

Valóban én is végignézhetném, az összes szolgáltató összes ajánlatát, de egyrészt sok adatot elfogyasztana a mostani kevésből, másrészt lehet, hogy nem találnék meg olyanokat, amik másoknak már beváltak.

dec. 1. 09:43
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

hiába írom le hogy milyen díjcsomagban vagyok, mert az saját spéci céges, nem tudsz rá előfizetni

hiába írom le hogy fateromnak milyen csomagjav an, mert évekkel ezelőtt kivezették már, csak azoknak van akik még nem váltottak róla, nem lehet már abba váltani

marad az amit 1-es írt: végignézed a szolgáltatók jelenlegi ajánlatát

esetleg keresel valami flottát, bár azt nem ajánlom, ne akard másra bízni a számod, előfizetésed sose

dec. 1. 09:51
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Melyik szolgáltató érdekel?

Vannak olyan flották, melyekhez tudsz csatlakozni egy egyszerű űrlap kitöltésével. Ilyen mondjuk a Bestfleet (Yetteles), vagy a KÜF (Tarr Mobil, ami a Vodafone hálózatát használja). A KÜF-nél a 12 GB-os adatkártya 2750 forint, a 40 gigás pedig 4600.

dec. 1. 11:56
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

Netfone: [link]

100 perc + 20GB 4600 Ft/hó

Vagy Vodafone Mobilnet XXL: [link] 5755 Ft havonta, és korlátlan adatot tartalmaz, annyi hogy ez csak adat kártya. Hívást nem tudsz vele indítani, sem fogadni.

dec. 1. 12:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Mindegyik túlárazott ebben az országban
dec. 1. 12:49
 7/16 anonim ***** válasza:
A Vodafone korlátlan egy nagy rakás szar. Nekem is az van. Senkinek nem ajánlom.
dec. 1. 12:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
dec. 1. 14:02
 9/16 A kérdező kommentje:

A Tarr Mobilra ezt a linket találtam:

[link]

12 Gb 3700Ft 1 év hűséggel.

Ez a KÜF flotta?

Egyébként számomra elfogadható, ha nem találok jobbat.

dec. 1. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem ez, nem a KÜF Flotta. Ez sima publikus díjcsomag egy MVNO szolgáltatónál. A Vodafone hálózatát használják.
dec. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!