Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam...

Melyik telefont válasszam Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition vagy Xiaomi Redmi Note 13 8GB/256GB ?

Figyelt kérdés
Motorolának jobb az aksija és több ram van benne viszont a xiaominak jobb a megapixel felbontása. Motorola egy régi márka a xiaomi egy új. Ti melyiket választanátok?

nov. 30. 17:07
 1/7 anonim válasza:
54%
Moto, privàtban, ha Kell, megindoklom.
nov. 30. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
nov. 30. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

A megapixelek száma nem minden, a szoftveres dolgok (autofókusz, algoritmus, stb.) sokkal inkább hozzájárulnak a képminőséghez! A felbontás a kép részletességét határozza meg, de az is csak max. 27 MPx-ig, az fölött már nincsenek plusz részletek, legfeljebb arra jó, hogy ne legyen pixeles a kép, ha mondjuk nagyban ki akarnád nyomtatni! 4:1 arányú tömörítéssel 50 MPx esetében 12.5 MPx, 64 esetében 16, és 108 esetében van meg a 27, bár nem tudom, hogy ez utóbbi szoftveresen elérhető-e ilyen olcsó kategóriában :/ Akárhogyis, minimum 12 MPx tuti megvan mindegyikben, ami ma már alapvető az okostelefonok főkameráinál! Csak hogy tisztán lásd, a megapixelek száma nem minden!

Mindegyik vállalható minőségű képet csinál, azon kívül ha nekem kéne ezek közül választanom, egyértelműen a Redmi Note 13-at venném, abban legalább Snapdragon processzor van, ami a legjobb technológia Androidosokban! MediaTek-ből viszont a Dimensity-széria csak elfogadható, a Helio pedig iszonyú sz#r!

nov. 30. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
A xiaomi megapixeltöl független hulladék minőségű képet csinál, pont ahogy a motorola is, ezek közül egyiket sem vennmk, csak ha nem akarod szivatni magad, mert 1 év után dobhatod a kukába. Gyűjst még rá és vegyél legalább egy galaxy a35-öt.
nov. 30. 20:25
 5/7 Mad Max2 ***** válasza:
51%

A Motorola a Lenovo cége

Szerintem az garancia arra hogy nem gagyi

Amugy nekem Motorola g34 van 8gb ram meg 128gb tárhellyev snpadragon695 procival, és szuper szerintem

A g54 még jobb!

nov. 30. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Pixelt vegyél vagy samsungot, ez a kettő telefon egy rakás szart sem ér. 100e alatt meg nem éri meg semmilyen telefont venni.
nov. 30. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
15%
csak is Motorola .
dec. 1. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!