Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei telefon + GSpace...

Huawei telefon + GSpace használata jár kompromisszummal?

Figyelt kérdés

Tökéletesen tudok használni minden Google szolgáltatást? Vagy van fennakadás azért?

Chrome, maps, photos, drive stb.

nov. 27. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Igen, sajnos eléggé kompromisszumos, én első kézből Huawei mate 50 pro-n tapasztaltam meg, első sorban a Gspace meg Gbox stb nem a hivatalos google, hanem csak egy emulátor ezért ha bejelentkezel azon keresztül akkor az adataidat begyűjtik, arra meg semmi garancia nincs hogy lesz egy adatszivárgás és az adathalászok nem fognak visszaélni vele.

Másodszor pedig müködnek a google alkalmazások, de közel sem az igazi, gmailben nem biztos hogy kapsz email értesítést, google pay felejtős, google play games mentést nem tudsz használni. A youtube sem müködött közel sem olyan jól mint egy rendes googleos telon, nincs jól optimalizálva. A googleos bejelentkezés nem müködik az alkalmazásoknál.

Szerintem jobban jársz egy bármien másik telefonnal, a huawei igaz kamerában jó, de sok mindent nem rak le az asztalra, gyenge a szoftveres támogatásuk és nem értékállok az új telefonjaik. Én gyorsan megváltam a mate 50 protól, számomra használhatatlan volt, kb 600e-ről startolt de már 2 évre rá 100e körül árulják őket, annyira nem kell az embereknek.

tegnapelőtt 01:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Elképesztően sok kompromisszummal jár, ha bármi más lehetőség van, akkor inkább ne válaszd őket.

A szotfveren kívül igazából nincs modern processzoruk sem és az 5G kapcsolat lehetősége is hiányzik a telefonjaikból, ami nélkül szintén lehet létezni, de már az alsó kategóriában is lassan standard lesz.

tegnapelőtt 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Nagyon megszerettem a Huaweit.
tegnapelőtt 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebben az estben a Honort aj#nlom, huawei, googlelal (almárkája volt a Huaweinek)
tegnapelőtt 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A honor tényleg szinte ugyanolyan mint a Huawei. Dizájnban, szoftverben mind hasonlit csak van teljes körű google támogatás, és ráadásul azok árérték arányban is eléggé jók, a samsungnál például olcsóbban adják a csúcshardvert.
tegnapelőtt 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!