Yetteltől szeretnék decemberi hónapban új készüléket kihozni. 1 éve vagyok előfizető. Igy mennyit kellen be fizetni?
Figyelt kérdés
Tavaly novemberben kötöttem a Yettelnél egy yettel prime extra díj csomagot (közel 20ezer havonta) előfizetést.
Szeretnék most idén december elején egy Iphone 13-as telefont tészletree kihozni a már jelenleg aktiv díj csomagom mellé.
A kérdésem az lenne mennyit kellene az ilyen készülékekbe bele fizetni ?
nov. 27. 11:07
1/4 anonim válasza:
Bebattyogsz valamelyik Yettel boltba és ott meg fogják tudni mondani neked
2/4 anonim válasza:
85645 forintot. Ragaszkodj ehhez az összeghez. Ha mást mondanak, akkor át akarnak baszni.
3/4 anonim válasza:
1 vagyok. Miért lettem lepontozva? Tudod mit, 68215 forintot kell befizetned. Így jó?
4/4 anonim válasza:
Belépsz a yettel fiókodba kikeresed a készüléket beállítod hogy részletre kéred meglévő díjcsomag mellé és ott mindent ki fog írni. Ha neten keresztül rendeled még ha van éppen olyan akció akkor az 1. Havidíjat lehet el is fogják engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!