Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha elrontották a...

Mit tegyek ha elrontották a telefonom?

Figyelt kérdés

Hátlap csere miatt bevittem az Iphone 13 telefonom úgy tört be, hogy le se ejtettem, szerintük neki nyomodótt valami a táskámban, mindegy nem ez a lényeg.

Ma tudtam érte menni, közölték velem, hogy a képernyőm alapból rossz merthogy használtan vettem, és valami utángyártott volt rajta ugyanis amikor szedték le a hátlapot betört a képernyőm, állításuk szerint azért, mert alapból rossz volt. Ingyen kicserélték, de valami olyan katasztorfális ez a képernyő, használhatatlan, fekete szín egyáltalán nem kompatibilis vele, az egész fakó, messengerben például alul mintha be lenne folyva.

Most menjek vissza reklamálni? Vagy mi legyen, rohadt drága egy képernyőcsere, én meg totál épp képernyővel vittem oda, azt kapok egy ilyet.

Mielőtt kérdeznétek, ott nem láttam, hogy ilyen, mert a zároltképernyőm pont olyan kép amin nem látszott, fel meg nem oldottam sajnos.

nov. 26. 21:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A Rejoy tuti hogy nem utángyártott kijelzőt tesz a telefonjaiba, én egy iphone 13 minit adtam el nekik még egy éve, és 2 hetet kellett várnom mert konkrétan az egész házat kicserélték pár apró horzsolás miatt, és az apple alkatrészre kellett várjanak. De amúgy nagyon korreken szerelték a telefont, mert amikor az áruházi oldalon néztem (megismertem mert egyedül nekem volt 512gb-os modellem) úgy nézett ki mint ha vadi új telefon lett volna. Szerintem a Rejoyos garanciád akkor már elveszett amikor betört a hátlap, ezért ők sem tudnak ezzel mit kezdeni, minden esetre a rejoy biztos hogy nem végzett kontár munkát, inkább az a szervizen áll mögötte aki összetörte neked a kijelződet, biztos nem értett hozzá és feszegette..
nov. 27. 15:50
 22/29 anonim ***** válasza:
Na akkor már ba vagy biztosítva úgymond de attól függetlenül még írj nekik és akkor lesz egy "papír" a kezedben hogy márpedig te gyári kijelzővel vitted oda és legyen szíves akkor cserélje is ki normálisan gyári kijelzőre vagy kárpótolja az összeget.
nov. 27. 17:11
 23/29 A kérdező kommentje:

Elkértek a rejoytól a papírjait a telefonnak az van oda írva , hogy “LCD Genuine”

Az LCD az nem a kamu kijelző? Vagyis a rosszabbik verzió? Csak mert ugyanolyan volt mint bármely más ismerősömnek a képernyője akiknek fixen eredeti.

nov. 28. 13:56
 24/29 A kérdező kommentje:
Elkértem*
nov. 28. 13:56
 25/29 A kérdező kommentje:

Beállításokban viszont annyit ír az “alkatrészek és szerviz”nél, hogy “kijelző ismeretlen alkatrész”

Ha lett volna rajta máskor is képernyőcsere azt is oda írna nem?

nov. 28. 13:58
 26/29 Morzsi007 ***** válasza:
Ha utángyártott kijelzővel vetted ugyanezt kellett volna írnia. Szerintem az eredeti volt.
nov. 28. 14:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Genuine azt jelenti hogy eredeti, meg ahogy írtam már ezelőtt szerintem a rejoy eredeti alkatrésszel dolgozik. Azt azért írja ki hogy ismeretlen alkatrész meg utángyártott vackot tett bele a szervízes, menj vissza, és követeld hogy te eredeti kijelzőt szeretnél amilyen volt és nem egy hamisitott vackot. Azért akarja arra fogni hogy nem eredeti mert már szervizelve volt, de ettől független lehúzott a szervízes, az is lehet hogy a kijelzőt leszerelte és zsebrá vágta, gondolom meg sem mutatta neked, hogyan tört el, valószinűleg azért mert egyből leesett volna hogy ő okozta a hibát.
nov. 28. 14:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Na lett valami fejlemény azóta kérdező?
dec. 12. 16:40
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen, vissza vittem, kicserélték gyárira😁
dec. 16. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!