Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha elrontották a...

Mit tegyek ha elrontották a telefonom?

Figyelt kérdés

Hátlap csere miatt bevittem az Iphone 13 telefonom úgy tört be, hogy le se ejtettem, szerintük neki nyomodótt valami a táskámban, mindegy nem ez a lényeg.

Ma tudtam érte menni, közölték velem, hogy a képernyőm alapból rossz merthogy használtan vettem, és valami utángyártott volt rajta ugyanis amikor szedték le a hátlapot betört a képernyőm, állításuk szerint azért, mert alapból rossz volt. Ingyen kicserélték, de valami olyan katasztorfális ez a képernyő, használhatatlan, fekete szín egyáltalán nem kompatibilis vele, az egész fakó, messengerben például alul mintha be lenne folyva.

Most menjek vissza reklamálni? Vagy mi legyen, rohadt drága egy képernyőcsere, én meg totál épp képernyővel vittem oda, azt kapok egy ilyet.

Mielőtt kérdeznétek, ott nem láttam, hogy ilyen, mert a zároltképernyőm pont olyan kép amin nem látszott, fel meg nem oldottam sajnos.

nov. 26. 21:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
Hivatalos szervíz volt?
nov. 26. 21:41
 2/29 A kérdező kommentje:
Mármint hogy értve hivatalos? Hivatalos apple szervíz?
nov. 26. 21:49
 3/29 anonim ***** válasza:
Vidd vissza
nov. 26. 21:50
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek jól átvertek, ez tuti nem hivatalos szervíz hanem valami szar kókler akir javítás közben tönkretette a kijelződet, aztán ráfogta arra hogy alapól rossz volt, azért cserélte ingyen mert ő tette tönkre, és valószinű az a hamisitvány amit bele raktak neked, nagyon gyorsan vidd vissza reklamálni és fenyegesd meg feljelentéssel, mert így a 150ezres telódból egy 50ezres teló lesz.
nov. 26. 23:11
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vidd vissza aztán boritsd rájuk az asztalt. Az is lehet hogy csak ellopták a kijelződet és beleraktak egy utángyárott hulladékot. Normális szervíznek van annyi szakértelme hogy le tudja szedni a kijelzőt anélkül hogy összetörné, remélem kaptál valami számlát vagy blokkot a szervízről, mert ha nem akkor ez bukta.
nov. 26. 23:33
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Átbasztak, biztos valami kontár youtuberól tanult szerelő mokolt vele aztán összetörte a kijelzőt, ezért belerakott egy hamisitott szart hogy lekoptasson vele. azonnal vidd vissza mert ez szándékos átbaszás volt.
nov. 27. 04:02
 7/29 anonim ***** válasza:

Hivatalos Apple szerviz Volt?

Ha nem azzonal vissza vinni és közölni velük hogy szarul dolgoztak.

És vidd be egy hivatalos Apple szerviz.

Netten megtalálod a cimeket.

Jövöbeli jó tanács ha szerviz Kell mindig hivatalos Apple szerviz vidd be.

nov. 27. 06:17
 8/29 A kérdező kommentje:
Van blokk és papír is!
nov. 27. 09:15
 9/29 Morzsi007 ***** válasza:
100%

A drága gyári OLED kijelzőt kicserélték egy utángyártott LCD-re, ami miatt cefet a képmegjelenítés a megszokotthoz képest. Ezért is van fekete helyett max szürke szín és a többi.

Hogy tényleg megsérült vagy csak kicserélték hogy azt fel tudják használni másik telefonba, az már lényegtelen.

nov. 27. 10:38
 10/29 anonim ***** válasza:
Nos kereskedelemben dolgozom így talán nagyjából tudok neked segíteni. Nos ha a szerviz nem vállal garanciát az általa mrgjavított eszközökre valamint fizetés utáni reklamációt nem fogad el akkor hivatalos úton semmit sem tudsz tenni. Ha nagyon akarsz érte uarcolni maximum annyit tehetsz még hogy ha kell rendőrség által kikéritek a szerviz kamerafelvételeit ahol látszik hogy szerelés közben valóban ő törte el a képernyőt. Ha igen akkor köteles a képernyő értékével és tulajdonságaival megegyező cserealkatrészt biztosítani.
nov. 27. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!