Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha elrontották a...

Mit tegyek ha elrontották a telefonom?

Figyelt kérdés

Hátlap csere miatt bevittem az Iphone 13 telefonom úgy tört be, hogy le se ejtettem, szerintük neki nyomodótt valami a táskámban, mindegy nem ez a lényeg.

Ma tudtam érte menni, közölték velem, hogy a képernyőm alapból rossz merthogy használtan vettem, és valami utángyártott volt rajta ugyanis amikor szedték le a hátlapot betört a képernyőm, állításuk szerint azért, mert alapból rossz volt. Ingyen kicserélték, de valami olyan katasztorfális ez a képernyő, használhatatlan, fekete szín egyáltalán nem kompatibilis vele, az egész fakó, messengerben például alul mintha be lenne folyva.

Most menjek vissza reklamálni? Vagy mi legyen, rohadt drága egy képernyőcsere, én meg totál épp képernyővel vittem oda, azt kapok egy ilyet.

Mielőtt kérdeznétek, ott nem láttam, hogy ilyen, mert a zároltképernyőm pont olyan kép amin nem látszott, fel meg nem oldottam sajnos.

ma 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Hivatalos szervíz volt?
ma 21:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Mármint hogy értve hivatalos? Hivatalos apple szervíz?
ma 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Vidd vissza
ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!