Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-on össze lehet vágni...

Iphone-on össze lehet vágni videókat?

Figyelt kérdés
Vagy számítógépen jobb?

nov. 25. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Van sokféle videószerkesztő app.

Van fizetős és ingyenes, több és kevesebb funkcionalitással bíró is.

Rajtad múlik hogy mennyire tudsz a kis kijelzőn dolgozni, illetve hogy elég-e neked az a videó amit meg tudsz csinálni a telefonon.

nov. 25. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Igen lehet, nem is gondolnád milyen profi munkát lehet végezni egy telefonon. Számítógépen sokkal több a lehetőséged és profibb szintet képvisel, de nem feltétlen könnyebb vagy jobb, ha egy tiktok vagy youtube shorts videót szerkeztek akkor inkább a telefonon csinálom mert sokkal egyszerűbb, és gyorsabb.
nov. 25. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
#4 Videószerkesztéssel foglalkozom, tudom miről beszélek. Az összes telefonon lévő szerkesztő bohóckodásra jó nem profi munkára. A videók 90%-a amit nézek nem telefonon vannak megvágva, hanem általában rendes videóvágó szoftverben. Honnan tudom? Láttam backstage videókat tőlük. Nem nézek fos állított videókat és elítélem (és a szakma is elítéli) őket.
nov. 26. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
#6 Egészségedre, szerencsére én egyik sem vagyok, ahogy villanyszerelő és orvos se, soha nem is állítottam ilyet. Elég sok videót vágtam, hogy tudjam, hogy nem lehet profi videót telefonon szerkeszteni, pedig kipróbáltam és bohóckodásra tényleg tökéletes, de nem profi munkára nem. Azt a bohóckodás amit leművelsz benne 1 óra alatt, Premiereben megcsinálható 10 perc vagy kevesebb idő alatt 😂
nov. 26. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

Akkor tessék nézd meg hogy egy valódi profi mire képes capcutban, telefonon megszerkeztve. Többezer kommentelő is alátámasztja, akik mind szavahihetőbbek mint te vagy, mert te azzal érvelsz hogy névtelenül vagy profi videóvágó.

[link]

Mellesleg semmi köze nincs a fekvő vagy álló tájolásnak ahoz hogy mivel szerkeztetted, és teljesen irreleváns vagy a kérdéshez, mert itt vered a melled hogy mekkora videóvágó vagy, amit bizonyítani nem tudsz.

nov. 27. 01:59
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
#8 Megnéztem, elég szar lett a végeredmény a PP-hoz képest. 😂 Akik komolyabban foglalkoznak videószerkesztéssel, nem néznek ilyen videókat, mert nincs értelme. Bohóckodásra jó, valódi profi munkára alkalmatlan. Ha így lenne, semmilyen profi vállalat nem fizetné a több tízezer dolláros előfizetését a Adobének. Egyébként mikor állítottam én azt, hogy profi videóvágó vagyok? Légyszi ne próbálj már olyat a számba adni, amit én soha nem állítottam (bár ellenkezőjét sem) :D Nem verem a mellem, hogy én milyen vagyok, hanem puszta tényeket állítottam. Egyik mobilos "videó szerkesztő" sem tudja a asztali szoftverek 90%-át és közel sincs olyan jó.
nov. 27. 05:17
 7/10 Pörköltszagú proli válasza:
30%

Capcut, adobe rush, davinci resolve, luma fusion, filmora mind nagyon jó a telefonos videószerkeztéshez.

3as meg 4 es hülyeségeket ír, ne foglalkoz vele. telefonon is tudsz videót szerkezteni jó minőségben.

nov. 27. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Gépen jobb
nov. 28. 03:40
 9/10 anonim ***** válasza:
20%

A premiere pro-val érvelő egyén szimplán idiótaságokat ír.

Egyrészt a kérdező valószínűleg nem profi, 4k ProRes formátumban szeretne mozifilmet készíteni a telefonján, hanem egy hétköznapi egyszerű videót megvágni normálisan. Erre bőven jó a CapCut, vagy egy iMovie is.

Másrészt a premiere pro is egy szutyok már egy jó ideje, mióta az adobe orrba-szájba az ai funkciók fejlesztésére állt rá. Emiatt megy át az összes nagyobb tartalomgyártó Davincire, mert az adobe programja kezd használhatatlanná válni. Ezt magam is tapasztalom, szóval itt magasztalni a premiere pro-t szimplán hülyeség.

Most, hogy ezt leírtam, jönni fog valaki (ötletem sincs ki lehet az :DD) aki 4 fiókkal fogja pirosra szavazni a kommentemet, mert nem egyezik az ő véleményével.

dec. 16. 06:21
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
#9 Én nem PP-vel érvelek, hanem normális videóvágóval, ami lehet akár PP, DV Resolve, Lightworks stb. csak persze törölve lettek a kommentek 90%-a így azok a részek hiányoznak szóval fogalmad sincs miről ment a vita. Aki igényes videót akar készíteni, nem használ telefonos szarokat.
dec. 16. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!