Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Várjak a galaxy s25-re?

Várjak a galaxy s25-re?

Figyelt kérdés

Hali

Euronicsba most meg lehet venni a Samsung S24 Ultrat 480k-ert,kamatmentes hitellel 20 hónapra.

Egész baráti,illetve ha tudok befizetni önrészt,akkor még kevesebbet kell majd fizetni havonta.

Viszont lassan jön januárba az S25-ös család, és én telefont 4 évente cserélek, viszont akkor csak csúcs kategóriás jöhet szóba.

Szerintetek várjak a 25-ös családra, vagy jó lesz ez is?

nov. 24. 18:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Várj a 25-re, a 24 csak az adaptív képernyőmódot hozta újdonságként, de az még nagyon kiforratlan. Talán a 25-ben jobb lesz.
nov. 24. 18:47
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
S25 Ultra szép lesz.
nov. 24. 21:16
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, ha szeretnél váltani akkor válts most.

Generációról generációra nincs nagy ugrás.

nov. 24. 22:45
 4/23 anonim ***** válasza:
Várhatsz, ha más nem, akkor az S24 Ultra ára talán esik valamennyit.
nov. 24. 23:24
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg mert ez nagyon jó ajánlat az S24 Ultráért. Én is ugyanígy vettem meg most. Nagyon jól összerakott telefon. Csak akkor sokat ne gondolkozz mert ez az ajánlat csak 27.-ig érvényes.
nov. 25. 19:11
 6/23 A kérdező kommentje:
Hat errol is lemaradok,hiába fizetném én ezt magamnak havonta,egyik családtagom se megy bele,en meg így 16 évesen, hogy nincs munkaviszony nem tudom felvenni.
nov. 25. 20:25
 7/23 anonim ***** válasza:
59%
16 évesen a f..sznak akarsz ilyen telefont, te jó ég :D Ráadásul hitelre.
nov. 25. 20:27
 8/23 A kérdező kommentje:

Miert ne akarhatnék?

Te nem ismersz engem,azt se én hogy bánok a pénzzel.

Ha én ezt tudom finanszírozni havonta,azt a szaros 20-25ezret, mivel tudod létezik olyan hogy diák munka, és ösztöndíj akkor miért ne lehetne?

"ráadásul hitelre",bocs már megyek is sietek megvenni 400+K ért a telefont.

Mielőtt lenéznél bárkit,vagy előre ítélkeznél esetleg bele kéne gondolni, hogy ha ilyenen gondolkodok nem csak azért,mert én ezzel vaganykodni akarok.

Eddig is egy xiaomi mi 10-em volt 4 év után már itt az ideje váltani, én ezt a samsungot megtartom 4-5 évig megint, ezért kell nekem egy ilyen telefon, bírja évekig bármi baj nélkül,ne kelljen 2 évente cserélni, akarmilyen hihetetlen,igen kihasználom mielőtt beszolnal.

Erről ennyit!

nov. 25. 20:41
 9/23 anonim ***** válasza:

"Te nem ismersz engem,azt se én hogy bánok a pénzzel."

Na akkor még egyszer: iskolába járó 16 éves vagy. Ha a szüleid nem járnak szügyig a pénzben, akkor nagyjából tizenötmillió jobb helyet tudnék ennek a majdnem fél millának. Persze a legtöbbre csak legyintenél, én is legyintettem volna 16 évesen, szóval ezért nem hibáztatlak.

Azonban gondolj bele: 2 évig te azért fogsz diákmunkázni, hogy vegyél egy telefont. Egy telefont, ami hidd el, hogy az első napon nagyon boldoggá fog tenni. Az első héten is. Talán még az első hónapban is, de hogy fél év után le se fogod sz..rni, az biztos. Onnantól csak egy telefon lesz, amiért még hónapokig meg évekig dolgozol.

"bocs már megyek is sietek megvenni 400+K ért a telefont."

Na látod, ez a lényeg. Ilyen telefont akkor kell venni, ha ezt szépen kicsengedet a havi fizetésedből és utána a fizud sem fogy el. Ha te két évig akarsz fizetni valamit diákmelóból, akkor szerintem rossz úton jársz.

"Eddig is egy xiaomi mi 10-em volt 4 év után már itt az ideje váltani, én ezt a samsungot megtartom 4-5 évig megint, ezért kell nekem egy ilyen telefon, bírja évekig bármi baj nélkül,ne kelljen 2 évente cserélni, akarmilyen hihetetlen,igen kihasználom mielőtt beszolnal."

A telefonod valóban megérett a cserére, de kisdiákként tényleg nem lenne jobb választás valami jó ár/érték arányú középkategóriás telefon 150 ezer körül? Azzal is tudsz majd játszani meg normálisan fotózni ha van fény (ha meg nincs fény, akkor az S24 Ultra is maximum kevésbé sz..rt fog csinálni, nem jót).

Másodszorra itt le szeretném szögezni, hogy azt ne hidd, hogy a csúcsmobil csúcsmobil marad 4-5 éven át. Ugyanúgy gallyra megy bennük idővel a passzív hűtés, elkezdenek melegedni mint a dög, ami miatt szépen a rendszer visszavesz a teljesítményből. Na de még ha csak ez lenne: az aksi is nyilván folymatosan használódik el, az elhasználódott aksi pedig hamarabb és jobban melegszik, ami szintén abba az irányba visz, hogy bezony a teljesítményt fogja visszavenni a telefont.

Most nem azt akarom mondani, hogy egy S24 Ultra nem egy rohadt jó telefon, meg hogy 3 év múlva kukázni kell, hanem hogy hosszú távon ez sem lesz egy röcögés mentes örök darab.

Plusz még egy adalék, de már valószínűleg mindegy: az S25 Ultra legolcsóbb kiszerelése 600 ezren nyitott. Azóta csak gyengült a forint, szerintem ez lesz még ennél is több az S25 Ultra esetében. Ha 480 ezred nincs, akkor 600-ad se lesz.

Ha le tudod írni, hogy mire szeretnéd használni a telefont, akkor esetleg ajánlhatunk olyat, ami anyagilag neked is bele fog férni és a család is vállalja a hitelezését, ha úgy adódik.

nov. 25. 23:19
 10/23 A kérdező kommentje:

" ha a szüleid nem járnak szügyig a pénzbe,akkor nagyjából tizenötmillió jobb helyet tudnék ennek a majdnem fél millának".

Szerencsére nem élünk se jól, se rosszul anyagilag, és az persze igaz,hogy fél millió mehetne máshová.

Ez alatt a legyintés dolog alatt nem tudom mit értesz,ha esetleg kéne segítség a szüleimnek anyagilag,szivesen adok,mivel csak az ő házukat lakom INGYEN.

Ezt a diákmelót már tervezem egy ideje,pedig akkor még nem volt tervbe ez a "kiadás".

Szerintem ezt megengedhetném magamnak,nem bulizok, nem iszok,nem cigizek,nem drogozok,nem veszek havonta új ruhát, én inkább félre rakok mindig valamennyit.

Szerencsére,mivel a tanulmányaimmal nincs gond,tavaly is én lettem a legjobb tanuló, ezért a havi ösztöndíj összege 42k.

És tudom,nem erre kéne elbaszni,de ha még csak ez lenne az egyetlen pénz forrás, így is maradna.

Ezzel,hogy ha nem tudom kicsengetni egy havi fizetésemből,akkor nem kéne ilyenen gondolkodni.

Részben egyet értek, részben nem.

Szerintem nincs azzal semmi baj,ha az ember nem tud csak úgy 500k-t kifizetni,valljuk be itt ahol én lakom kelet magyarországon,azon belül borsod, hát elég csóróság van.

Viszont ha ezt tudod fizetni havonta,tudod hogy nem lesz neked a törleszteni váló összeg létfontosságú,akkor szerintem meg lehet így is venni.

Én most ezen nem akarok vitázni,mivel felesleges.

Nem tudom miért van ez sok embernél,hogy a teló legyengül évek után,de nekem ez a teló mai napig egy bika.

8k videózás,90hz-es super amoled kijelző, stb stb.

Csak sajnos nincs szoftver támogatás,illetve ez a típus könnyen merül, mivel túl erős maga a telefon az akksinak,tudom hülyén hangzik.

Ezt redittem írta sok ember is,hogy merül mint az állat.

Szerencsére telefon témába nagyon otthon vagyok, szóval ha nem is Samsung akkor a kövi teló az egy realme gt 7 pro lesz,vannak róla külföldi tesztek,ha gondolod nézd meg.

nov. 26. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!