Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Várjak a telefonvásárlással...

Várjak a telefonvásárlással black friday-ig?

Figyelt kérdés
Milyen akciókra számíthatok? Egy Samsung Galaxy s7-et szeretnék venni (már eldöntöttem, nem is ez a lényeg). Megéri várni vele? Mik a tavalyi tapasztalataitok?

2017. nov. 15. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen. Én tavaly is vártam.
2017. nov. 15. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kapod meg 100 ezerrel olcsóbban ha erre gondolsz.
2017. nov. 15. 15:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem erre.
2017. nov. 15. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

itthon felejtsük már el ezt a black friday-t, mert a legtöbb bolt csak lehúzza az embereket úgy, hogy előtte rádob egy 20-30ezer Ft-ot, utána meg leértékeli 10ezerrel...a másik meg az, hogy valami brutális kedvezménnyel odadobnak az embereknek 2-3 db-os raktárkészletet, és azonnal megveszik.

van egy harmadik eset, hogy kapsz 2-3% kedvezményt...szóval tökmind1 mikor veszed meg.

2017. nov. 15. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsem el akkor a 40.000 forintot, amit megspóroltam vele?
2017. nov. 16. 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Azzal a 40-el téged szivattak.

Normál esetben annyit esne az ára, de ha megnézed a grafikonokat az árgépen, ilyenkor kitartják vagy akár feljebb is tolják az árakat, amiből látványosabb engedményt adni.

2017. nov. 16. 06:30
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Hónapokig figyelgettem az árakat a Telekomon, kerestem, melyik telefont vegyem, nem emelték meg az árát :D Sőt, egy nappal az akció előtt még nem is volt biztos, hogy le lesz árazva, facebookos szavazás döntötte el. De még ha hónapokkal ezelőtt sunyiban felvitték is volna az árát, akkor is kevesebb pénzt kellett kiadnom érte, mint máskor és máshol.
2017. nov. 16. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik, nézd. Akit át lehet verni, azt átverik. Ha megnézi az ember árgépen vagy árukeresőn az árdiagramot, rájön a turpisságokra. Egyébként én is olvastam ezeket a cikkeket az indexen meg a társain, azóta jogszabály tiltja ezt a fajta nyerészkedést. De a kérdésem lényege az lenne, hogy ki mennyit spórolt tavaly vagy azelőtt a blackfidayen.
2017. nov. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!