Mi történik a telefonnal, ha már nem kap szoftver frissítést?
Samsung Galaxy eszközömre 2023 Márciusában kaptam utoljára frissítést.
Tehát 1.5 éve.Valaki azt mondta, elvileg már akadoznia kellene a működésnek.
Viszont egyelőre semmi baj.
Elképzelhető, hogy egyszer csak végleg megadja magát és ennyi volt ?? Érdemes telefon vásárláson törni a fejem? Már az akku is padlón van sajnos.
"Bár mindenki azt mondja, hogy az Iphone kezelése könnyű. Sőt."
Nem könnyebb, sőt, szerintem nehezebb. Pont az olyan dolgok miatt, mert nincs általános vissza gomb.
10. "Videómban bemutatok egy szerszámot, ő egy fúrógép."
Példákat lehetne sorolni.
Szerintem ez a fajta megszemélyesítés már nagyon lejáratott, gagyi, szánalmas inkább, nem vicces. Irritálóbb még az "ökoszisztémánál" is.
Utóbbi módjával, néha még elfér szerintem, noha idővel talán fárasztó lesz ez is.
Nem tartozik ide, de te hoztad fel a témát.
Na ez az öko dolog ez nekem is furcsa volt.
Úgyhogy nemis ez a lényeg.
11. Igen, teljesen igazad van. Az a baj, hogy az Apple nem ismeri el, hogy a vissza gombbal minden sokkal egyszerűbb.
Csak azért se, dacból se, mert ő az Apple.
Ha ráfejlesztették volna az ő saját IOS rendszerükre a vissza jelet, kb 2× annyi telót tudnának eladni, mert alapvetően nem rossz telefon.
Ez olyan mintha az autóból hiányozna az index, és ablakot lehúzva, a karommal kéne jelezni.
Persze a jobbra kanyarodás így sem lenne egyszerü.😄😁
Ha lenne vissza gomb, egyetlen percet se gondolkodnék, akkor Iphont vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!