Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le van tiltva mobil?

Le van tiltva mobil?

Figyelt kérdés

2sim kártyás mobilt vettem.

Sim 1 azt írja hálózaton nincs regisztrálva,nem engedélyezett sim.A másik fele sim2vel viszont minden ok.

Mi lehet a gond?

nov. 17. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Az 1-es slot lehet hogy nem független.
nov. 17. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vásárlás helyén amikor rákérdeztél, mit válaszoltak?
nov. 17. 09:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Használtan vettem mobilt,nem új.
nov. 17. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Cseréld meg a két kártyát, hogy úgy mi a helyzet. Ha akkor is az 1-es slot nem megy, akkor annak az IMEI száma tiltott. Ha úgy is az a SIM nem megy ami az 1-esben sem, akkor a SIM van tiltva.

Ha függő lenne akkor feloldó kódot kérne a PIN kód után.

nov. 17. 10:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Slot 2be minden ok.

Slot 1be sim kártya nem engedélyezett,hálózaton nincs regisztrálva,kártyát látja írja számot is sim beállítások közt,ill pin kódot is kér.

A kártya biztos jó,előfizetéses telenor kártyám,másik mobilba ok,ill itt slot 2be is jó.

nov. 17. 10:41
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Akkor tiltott a készülék, reklamálj az eladónál. Fel is jelentheted, bár valószínűleg pénz nem lesz belőle, de legalább másokat nem ver már át. Neked meg tanulópénz, hogy telefont még használtan is csak hivatalos kereskedőtől veszünk.
nov. 17. 12:18
 7/12 A kérdező kommentje:
6/6 válaszoló köszönöm segítő válaszod,és így fogok tenni!
nov. 17. 13:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg feketelistás (lopott/nem fizetett) készülék, azaz a szolgáltató letiltotta.

Kérdezz rá a szolgáltatódnál, hogy mi a helyzet.

nov. 17. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem,lehet tiltott,de akkor a slot2 miért nem az?Ott semmi gond.Tudom más imei szám,lehet szolgáltató nem figyelt...
nov. 17. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
A két slotnak külön IMEI száma van, a telefon tulajdonosa (akitől ellopták) csak az első slot számát tiltotta le, a második ezért működik.
nov. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!