Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone le van tiltva, mit...

Az Iphone le van tiltva, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Használtan vettem egy iPhone 4s készüléket. Beállítottam jelkódot, minden rendben ment. Lezárt és utána nem tudtam már feloldani mert szerintem egymás után 2x adtam meg rosszul a kódot.

Sajnos újra is indítottam így az icloudos törlés nem lehetséges, számítógéppel nem rendelkezem. Egyéb ötlet hogyan lehet visszaállítani?

2017. szept. 16. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ez lopott.
2017. szept. 16. 21:11
 2/6 Trevor. ***** válasza:
75%
Azt a 10K-t költhetted volna értelmesebb dologra is, mint egy elavult telefonra.
2017. szept. 16. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Vagy lopott, vagy nem lett fizetve. Egy alaplap csere segíthet, de az elég drága..
2017. szept. 16. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehát eleve veszel egy ősrégi 4S-t ami lopott?
2017. szept. 17. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Így jártál. Akitől ellopták azt a telefont, amit Te megvettél valami simlis cigánytól, az ugyanúgy szomorkodott utána.

Tudod: cipőt a cipőboltból, iPhone-t üzletből, vagy leellenőrizhető eladótól, még használtan is.

2017. szept. 18. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress rá a telefon IMEI kódjára az Apple ellenőrző oldalán, és akkor kiderül, hogy miért van tiltva..
2017. szept. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!