Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik-e olyan alkalmazás,ame...

Létezik-e olyan alkalmazás,amely nem fizetős,és vissza tudja tenni az okostelefonomba az eltűnt névjegyeket? Bővebb leírást lent találjátok.

Figyelt kérdés

Valamit elnyomtam a telefonomon (Xiaomi Redmi note 8 pro),megvannak "nagyjából" a névjegyek,viszont párat,ami számomra fontos,sehol sincs meg...

Köszönöm mindenkinek a segítségét,természetesen mennek majd a zöld pipák.

#Létezik-e olyan alkalmazás "ingyenes" #Névjegyek visszahozása telefonra #fontos névjegyek #más alkalmazás is szóba jöhet,ami megoldaná a problémámat
ma 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 14:43
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Köszi szépen azért a segítséged.

Bizakodom hátha lesz valaki,aki tud.

Azt elfelejtettem odaírni,hogy lehet fizetős alkalmazás is,ha létezik,azután pedig törlöm magát az alkalmazást.

ma 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizetős sem létezik...
ma 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen azért mindenkinek a segítségét.
ma 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak a telefonszámok tárolása szerinti megjelenítést nyomtad el, mert szokott lenni opció, hogy mit mutasson a telefonkönyv, csak a SIM-re mentetteket, vagy a telefon memóriájába, illetve google fiókodba tároltakat, lehet valamelyiket kikapcsoltad, ezért nem látod most meg mind.

Nem tudom amúgy mit csináltál, mert ha korábban csináltál a google fiókodba szinkronizálást, és most nyomtál egy gyári visszaállítást, akkor az azóta csak a telefonra mentettek, és nem szinkronizáltak sajnos elvesznek.

ma 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!