Hívóazonosító Nokia C6-ban?
Figyelt kérdés
Híváskor nem írja ki hogy ki hív, hanem azt hogy "nincs szám" (ha nincs beírva a telefonkönyvbe), vagy simán hogy "hívás". Azt mondták hogy a hívóazonosítót be kell kapcsolni. De hol?2010. nov. 5. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ha valaki szám nélkül hív,egyikse írja ki.
látom lecserélted az alcatelt XD
2/3 A kérdező kommentje:
khm, látom nem volt elég érthető.
akkor egy példa: benne van a telefonkönyvben egy ismerős száma. Neki a számküldés be van állítva, mégse írja ki hogy ki hív, hanem csak annyit hogy "hívás". Ha nincs benne a telefonkönyvben, de a számküldés be van állítva, akkor "nincs szám"-ot ír.
De akkor lemegyek majd a telefonoshoz, és beállítják. Ott mondták ezt a hívóazonosítót, azt hittem egyértelműen a hívásbeállításoknál lesz, de nem találtam.
Tőled meg több komolyságot, ez az "XD" idétlen hülyegyerekre vall. Rengeteg Nokiám volt, ezelőtt pedig Samsung S8300-m.
2010. nov. 5. 19:53
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis rájöttem, úgyhogy ha valaki keresné a megoldást, leírom. A T-mobile honlapján kellett belépni a telefonszámommal és ott megrendelni a szolgáltatást, ami vicc, mert havi 200 Ft-ot kell fizetni, csak hogy lássam hogy ki hív. De az díjmentes, ha nem vagyok elérhető, hívnak, és erről kapok értesítést sms-ben. Úgyhogy érdekes.
2010. nov. 7. 04:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!