Mi a véleményetek a Honor 90 Lite telefonról?
Szerintem annyira azért nem éri meg! Ok, hogy olcsó, 60-80 ezer Ft között már kapható normálisabb helyeken is, ráadásul 256 GB nem kevés, de ennyi pénzért is lehet már jobbakat kapni!
• Processzor: jó, hogy Dimensity-széria, és nem Helio, de akkoris a MediaTek nem valami jó technológia, ráadásul 7 nm-es lapkákkal kissé már elavultabb.
• IPS kijelző - no komment
• Kamerák: felbontás és képminőség alapján is ugyanaz a helyzet - a szelfikamera szuper, a főkamera mégnagyobb durranás, viszont az ultraszéles és a makró siralmasak!
"Szerintem annyira azért nem éri meg"
Most ne haragudj, de abban az árkategóriában ahová ez árazva van, bizony kompromisszumokat kell vállalni. Nehogy már azt hozzuk fel egy filléres telefonnál hibának, hogy nem 3 nanométeres a procija, meg IPS kijelzője van :D Az meg külön röhej, hogy az ultraszéles és a makró felbontását hozod fel, hát könyörgöm, én inkább rá se raknám a telefonra ennyiért, örüljön a kedves vevő, hogy egyáltalán van.
Milyen 60 ezer körüli telefont tudsz mondani, amiben ennél érdemben jobb a proci és teljes értékű szelfi- fő- makró- és széleslátó kamerája van?
"Tavaly még 120 000 forint volt. Ma meg 60 000 Forint csak."
Mondjuk ez annyiban nem számít, hogy ez a telefon új korában rohadtul túl volt árazva 120-ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!