Melyik lenne jobb vétel szerintetek? iPhone 15 vagy xiaomi 14?
Xiaomi 14 egy csúcstelefon, top kategóriás kijelző, kamerával, anyaghasználattal stb.
iPhone 15 ezzel szembe felső kategóriás, kicsit pont ott megvágva, ahol nem kéne: 60HZ, nincs makró mód, nincs zoom kamera.
A Xiaomi 14 inkább a 15 Pro ellenfele, és most egész jól beesett az ára, szóval best buy.
De viszont vannak azért az iPhone 15-nek is jó dolgai, elsősorban az IOS miatt, a FaceID, meg jó az Apple ökoszisztéma de nagyon nem egy kategória a 2 telefon.
Mint egy olcsóbb Audi, meg egy SuperB összehasonlítás lenne kb.
1-es vagyok, és hozzátenném hogy android fronton abban a méretben nincs igazán ellenfele.
A Pixel 9 Pro jóval drágább és gyakorlatilag ezzel felsoroltam a konkurenciát.(S24 ezek alatt van valamelyest, kamerás képességekben és hardveresen is)
iPhone 13-ról inkább Xiaomi 14.
Ha maradnál IOS-nél akkor erősen zsebbe nyúlós, 15 Pro vagy 16 Pro alá nem adnám.(és a 15 Pro kezd kifogyni a készletről, elindultak felfele az árak)
Kérdés az 1-es válaszolóhoz, vagy aki tudja!?
Miben más, miért előny a FACE ID egy androidos arcfelismeréshez képest? Miben más???
Tényleg nem tudom, rákerestem de ugyan olyan arcfelismerésnek tűnik, mint az androidon (android sem old fel pl csukott szemmel).
Rendesen működik nekem is, egyböl érzékel, semmi gondom vele. Ha nem engem lát, akkor persze nem old fel.
Köszönöm ha valaki végre felvilágosítt, gondolkodom h én is kipróbálom a hírhedt IPHONEt, azért is olvasgatok, tájékozódom!
Elég sok biztonsági minősítéssel rendelkezik, használhatod fizetésre, 2FA-ra és nagyon sok mindenre.
Összesítve a céges felhasználást nagyon legegyszerűsíti.
Ezt jelenleg közel a Honor tudja, de ők sem használják bárhol a saját megoldásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!