Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ügyfélkapu+ számítógép nélkül...

Ügyfélkapu+ számítógép nélkül hogyan használható?

Figyelt kérdés
Beállítottam az Ügyfélkapu+. De ha csak a mobilon akarom használni, hogy tudom a kódot megnézni az applikáción, miközben nyitva van az aktuális oldal, ahova be kell írnom?
nov. 11. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy visszamégy a főképernyőre, vagy bárhova, megnyitod az autentikátor appot, megnézed a kódot, aztán visszanyitod az előzőleg háttérbe rakott oldalra, ahol a kódot kéri és beírod... vagy nem igazán értem a kérdést. Nem csak egy appot tud egyszerre kezelni a telefonod, feltéve ha nem egy 10 éves elektronikai hulladékról beszélünk, ami kifogy a RAM-ból.
nov. 11. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
CTRL-C CTRL-V
nov. 11. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó?
nov. 11. 18:11
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Android tud olyat, hogy amikor visszamégy a böngészőbe, újratöltődik az oldal, mert közben a rendszer kinyomta a memóriából a böngészőt.

De ezt nem csinálja, ha csak lapok között váltasz. Ha egyik lapon belépsz az email felületre például.

Ha jól értem a problémát egyáltalán.

nov. 11. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Mérnök úr, sajnos nem jó, nem emailben jön a megerősítő kód. Az ügyfélkapu+-hoz egy autentikátor app kell. Vagy a google, vagy a microsoft. iPhone csak a microsoftot ajánlják.

Ezért kérdéses hogy milyen telefonja van kérdezőnek, talán akkor meg tudnánk mondani hogy hogyan kell az appok között váltani.

nov. 11. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Gesztusvezérlés esetén húzva kell tartani a képernyő szélét, úgy lehet a folyamatok között váltani. Navigációsáv esetén nem tudom, régen volt már.
nov. 12. 03:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!