Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t...

Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t megéri lecserélni?

Figyelt kérdés
A 13-as szériában nézelődtem. Azon belül is a redmi note 13 pro-t szemeltem ki. De nemtudom lecseréljem-e a mostani telóm. 2022 márciusában vettem. Lassan 3 éve megvan. Kisebb hibák vannak benne, de még működik. Szerintetek érdemes lecserélni?

nov. 10. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is most pont a xiaomi 13 pro 5g az ami nagyon tetszik. Igazából erős vas de van az A52s samsungom és gördülékeny még minden. Nem látom értelmét lecserélni. Szerintem csak akkor cseréld le ha már lassúskodik meg be akad. Ha nincs semmi baja akkor én még várnék a vétellel. De neked kell tudni. :)
nov. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!