Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan iPhone user...

Van itt olyan iPhone user akinek bántja a szemét a készülék kijelzője? Melyik típusú van neked?

Figyelt kérdés
Túl nagy fényerő vagy a vibrálásra gondolok.
nov. 9. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Miféle vibrálás? iPhone 15 PM
nov. 9. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
nov. 9. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

2009 óta van iPhoneonom, mindenféle kijelzőssel volt mág dolgom. Sosem volt semmi problémám.

Nem csak az iPhone kijelzője vibrál a környezetünkben, bőven van már vibrálás is. Azok sem bántják a szemem.

Vannak akiknek érzékenyebb a szeme, azokét bánja az iPhone is, meg minden más kijelző is.

nov. 10. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 15 pro van. Előtte Samsungokat használtam. Egyik sem bántotta a szemem. Nem tudom milyen vibrálásra gondolsz. Én semmelyik telefonomnál nem tapasztaltam ilyet. Jobb ha beadod szervizbe, mert ez nem normális. A fényerőt meg ugyanúgy tudod állítani, mint az összes telefonnál vagy automata fényerőt is be lehet kapcsolni. Nekem nem szokta az automata sem túl magasra állítani. Sötétben nekem inkább túl gyengére szokta állítani, de manuálisan bármikor tudom módosítani.
nov. 17. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!