Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az az iPad generáció,...

Melyik az az iPad generáció, amit egy nyugdíjas nagymama akadozás nélkül tud Youtube videó nézésre és Facebookra (Reels videók is) használni, a következő 2-3 évben is?

Figyelt kérdés
Egy 5 éves Lenovo Tabletje van, de már a Youtube shortsok is úgy akadnak, hogy nézhetetlen.
nov. 6. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
iPad 9, már 110-120ezer körül kapható. Ez alá már nem mennék.
nov. 6. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
4:3 képarányú kijelző nem épp ideális videókhoz. Amúgy szerintem ott valami gond lesz, mert ez nem igényel sok erőforrást.
nov. 6. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:
2: Nem ez volt a kérdés.
nov. 7. 04:14
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
de ha idåig androidos tabletje volt akkor miėrt akarsz neki egy ios rendszerüt venni ami tök más ,inkább vegyėl neki egy uj androidos tabletett.
nov. 7. 06:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Az iPad 9-et én is tudom ajánlani, ez még biztosan meg fogja kapni az iPadOS 19 és 20 verziót, majd ezt követően biztonsági frissítéseket előreláthatólag 2029-ig.

Esetleg egy iPad 8 még belefér. Ez méretben ugyanakkora, mint a 9-es. Teljesítményben egy kicsit gyengébb (kb. 20%-al), de napi használatnál ez alig érezhető, konkrétan YouTube, Facebbok és böngészés közben nem lesz különbség. Ez már csak az iPadOS 19-et kapja meg, biztonsági frissítéseket előreláthatólag 2028-ig. Felújított állapotban, garanciával, jó akkumulátorral 80-90.000 Ft körül megy.

Az iPad 9-et ajánlom (nem sok az árkülönbség), a 8-as még megfelel, ha spórolnál, vagy jó árban találsz. Bár technikailag ennél sokkal régebbin is megy a YouTube és Facebook, biztosra mondhatom, hogy a hivatalos támogatás lejárta után is még működni fog rajta pár évig, ha frissítéseket nem is kap. Nekem van egy 2015-ös iPad mini 4-em, és a fentiekre ez is tökéletesen megfelel, még frissülnek is rajta ezek az alkalmazások. Kíváncsi vagyok meddig lesz még ezekre jó, előbb-utóbb már nem fog frissülni, de ettől még működni igen, olyan 2-3 évet jósolok neki, egy 2015-ös iPad-nek.

nov. 10. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Most láttam szerencsére, hogy a MM-ban a Black Friday miatt 120.000 az iPad 9. Rendeltem is egyet.
nov. 10. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Az iPad 9 legalább 5-6 évig jó lesz, főleg ha újat vettél, annak az akkumulátora is bírni fogja. Kb. 500 töltési ciklusra van tervezve (egy ciklus 100-ról 0-ra lemerítést jelent, azaz ha 50%-on töltőre dugod, az csak fél ciklus). Ez kb. 5-6000 óra üzemidőt jelent, ami 5 éven keresztül átlag napi 3 óra aktív használatnak felel meg. Ráadásul szoftveresen is támogatott lesz addig, elég sokáig bírják az iPad-ek, ezért drágábbak más márkáknál.
nov. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!