Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jelenleg még melyik Iphone...

Jelenleg még melyik Iphone telefont érdemes megvásárolni? Célzom itt az eddig kiadott modellekre.

Figyelt kérdés
Jelenleg ugye a 16-os az új, de a korábbi modelleket is érdemes? Pl. melyiket? Mindig androidos telefonom volt, adnátok tanácsot ebben? Köszönöm!
nov. 4. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Imádom ezeket a kérdéseket. Semmilyen igény, semmi felhasználási szokás, semmilyen árkategória, semmi "felesleges" információ... Most így mégis mit mondjunk?

Egyébiránt iPhone felhasználóként írom: semmilyen csoda nincs. Ezek is csak telefonok. Ha ennyire nincs semmiről semmi elképzelésed, akkor vegyél valamilyen 100-150 körüli telefont, aztán jó lesz az évekig.

nov. 4. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
iPhone14 Pro Max
nov. 4. 23:25
 3/7 anonim válasza:
Bizonyos ideig vissza lehet menni, de attól függ mennyire hosszútávra tervez vele az ember. Ha 1-3 évente cserélős vagy akkor kb mindegy a 13-ig, ha sokáig nyúznád akkor értelemszerűen a legújabbat. Ezek kb 5-6 évig bírják ha nem állat módjára használja az ember. Bár az utolsó két modell (15 tavaly, és 16 idén) olyan jó áron jöttek, hogy iszonyat hamar kitolják a korábbi szériákat, mert azoknak kb magasabb volt a beszer. ára mint ezeknek az eladási (kis túlzással). Szerintem ár-érték arányban a 16 (pro a kamera miatt nekem feltétel) jó választás.
nov. 4. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Iphone 11 pro vagy pro max-tól 16 pro vagy pro max-ig bezárólag bármilyet.

Igény, árszegmens, és egyébb infók hiányában.

nov. 5. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem maradj az Androidnál. Én is nemrég váltottam vissza rá. Az Apple csak egy pénznyelő. Az IOS rendkívül ostoba és zárt rendszer. Persze ha nincsenek extra igényeid, pl. telefonról nyomtatás, egyedi ikon pakk, torrent, és hajlandó vagy ennyit elb...ni egy telóra, akkor válts.
nov. 5. 03:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Eddig nem igazán érdekeltek az Iphone telefonok, most sem kölönösebben, igazából onnan jutott eszembe, hogy a telós boltban mikor az enyémet vittem megnézetni és várni kellett, láttam egy nagy szekrényt, ami tele volt használt Iphone telefonokkal. 300-400 euro között mindegyik. Volt egy másik is, abban 2 Samsung volt illetve két másik androidos teló még.

Főleg kapcsolattartásra használok egy telefonra (mivel a családom Magyarországon él) + kirándulásra, sétákra, képeket készíteni. Semmi más extra.

nov. 5. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha új iPhonet akarsz akkor iPhone 15 vagy iPhone 16 sorozatból választasz! Mert ezek a leg jobbak és leg újabbak. Ha használtan veszel akkor iPhone 12 - iPhone 15 sorozatból választás a leg jobb!
nov. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!