Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes ilyen telefont megvásá...

Érdemes ilyen telefont megvásárolni?

Figyelt kérdés

"Számlát, jótállási jegyet adom hozzá, előfizetés hosszabbítással vásároltam a Telenornál. Letiltásra garanciát vállalok."

Szóval ha valakitől átveszek így egy nemrég vásárolt telefont és mondjuk garanciális hiba történik akkor én simán a papírokkal besétálhatok és érvényesíthetem a garanciát?Nem kötnek bele,hogy nem én vásároltam az előfizetésemhez?

2021. dec. 31. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát az eladó fizeti a részleteket akkor el sem adhatja, mert nem az ő telefonja, hanem még a szolgáltatóé.
2021. dec. 31. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:

a-a...

"Letiltásra garanciát vállalok."

ilyen valóságban nincs!

vagyis de, van...de kitörölheted vele.

ha mégis letiltják a telefont, akkor elvileg egy ilyennel perelheted az eladót...

csakhogy a pereskedés nem 2 hét, hanem inkább 2 év.

aztán az eladó a végén max benyögi hogy bocsi, nincs pénzem.

szóval egy ilyen papír egyenlő a nullával.

"Szóval ha valakitől átveszek így egy nemrég vásárolt telefont és mondjuk garanciális hiba történik akkor én simán a papírokkal besétálhatok és érvényesíthetem a garanciát?"

igen, de jobban jársz, ha közvetlenül szervizbe viszed.

3/9 anonim ***** válasza:

papírforma szerint (tudtommal) tényleg így van, de ezzel a valóságban a kutya sem foglalkozik, sőt.

4/9 anonim ***** válasza:

Azt értem hogy a kutya sem foglalkozik ilyennel, de pont te írtad a 2-ben, hogy ha perre kerül a sor akkor mi van. Na ha arra kerül a sor akkor meg már fogja érdekelni a bíróságot, hogy hogyan adta el amikor el sem adhatta volna :D

Más kérdés, hogy egy ócska 200k-s telefonnal foglalkozna-e a bíróság/rengőrség. :D

2021. dec. 31. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:

"hogy hogyan adta el amikor el sem adhatta volna :D"

az is az eladó dolga, a kérdezőt viszont nem befolyásolja :)

szolgáltatónak igazából csak az számít, hogy meg legyen a pénze

2021. dec. 31. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy mit genyózni ilyen szir szar használt telefonnal, amikor már mindenhol és mindent árulnak.

Biztos hogy nem jó vagy nem annyira jó mint ahogy állítja és azért akarja eladni.

2021. dec. 31. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:

6/

Olyanról még nem hallottál,hogy valakinek nem jön be egy telefon?Nincs agyon használva mert új képeket is láttam róla.De valószínű nem megyek bele ebbe a vásárlásba.

2021. dec. 31. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező nem te voltál akit szivatott az ember és visszautalta a pénzt, hogy a baránőjőnek kell a teleton, meg most ő használja, meg a 85 ezres telót a végén már 30-ért kínálta? :D
2021. dec. 31. 15:21
 9/9 A kérdező kommentje:

8/

Nem

2021. dec. 31. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!