Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi időn belül kapom meg a...

Mennyi időn belül kapom meg a megrendelést?

Figyelt kérdés
A Vodafonetól rendeltem egy iPhone 16-ot. De csak annyit írt vissza hogy sikeres megrendelés. Mennyi / hány munka nap amig a vodafone ki szállítja a megrendelt telefont. Egy fekete színű iPhone 16-ról van szó. És állítólag van a készleten / raktáron.

nov. 4. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

2-4 munkanap.

Majd miután véglegesítették a megrendelést.

nov. 4. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt véglegesítik a megrendelést? Az is 2-4 munkanap? Az már akkor akár 8 munkanapi is lehet? Olyan sok?
nov. 4. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"A Vodafone 5 munkanapon belüli kiszállítást vállal. A határidőbe az igénybejelentés/megrendelés napja nem számít bele, amennyiben minden adat helyesen került megadásra, illetve szükség esetén a Vásárlóval az általa megadott elérhetőségeken fel tudja venni a kapcsolatot a Vodafone munkatársa"

[link]

nov. 4. 14:46
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as! Szóval bele is lehet őszülni mire ki szállitja a vodafone a megrendelt terméket. Szóval eredetileg barna hajú voltam, de már egy kicsit őszes vagyok. Ez azt jelenti mire meg kapom a megrendelt iPhonet a vodafontól addigra teljesen őszes lesz a hajam? Tudod fitalabb már én sem leszek. De a vodafon meg gyorsulhatna.
nov. 4. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ne sírjál, bemehettél volna személyesen egy boltba ha ennyire gyorsan kell.
nov. 4. 15:17
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ösnek! Az adott településen ahol élek ott nincs Vodafone üzlet!
nov. 4. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem csak az a település létezik.
nov. 4. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet pont elfogyott, azért nem jön a mail a rendelés rögzítéséről.

Ránéz majd valaki és 1-2 munkanapon belül rögzítik a rendelést.

Aztán általában már aznap fel is adják a csomagot és másnap megérkezik.

2-3 munkanapra biztosan számíts. Legkorábban szerdán fog jönni, de inkább péntek.

Nekem tavaly 2 hét alatt szállította ki az új iPhonet a telekom. Ilyenkor ez van. Kevés van készleten és mindenki azt akar venni.

A telekomhoz heti 2-3 alkalommal érkezik szállítmány. Gondolom a voda is hasonlóan kapja. Ha ma eladtak mindent és pont lecsúsztál, akkor majd a következő szállítmányból kapsz.

nov. 4. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as! A 16-os szériából folyamatosan készlethiány van! Olyan nincs hogy épp van! Főleg 16 Pro és 16 Pro max amik folyamatosan készlet hiány van a Vodánál! Minden nap töbször is nézem. Ja most épp karbantartás miatt sem a web shop sem a mobil app nem müködik! Most hétfő este.
nov. 4. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!