Nokia okostelefonok jók? Meritek ajánlani?
Figyelt kérdés
nov. 2. 15:16
11/14 anonim válasza:
Eszembe nem jutna venni. Ahogy írták: ha stock droidos olcsó kínai kell, akkor a Moto-t érdemes választani.
12/14 anonim válasza:
Kérdező, lehet hogy csak szimplán kifogtál egy gyári hibás darabot - ami a leírt problémákból valószínű is - és Te ez alapján minősíted az egész márkát! Meg az se mindegy, milyen processzor van benne, ami könnyen felelős lehet a fagyásokért! Nem ártana tudni hozzá a konkrét típust is, nézd meg: Beállítások - és legalul ott van a telefon saját névjegye.
Samsung, Xiaomi, Google Pixel, Honor, esetleg Motorola, mást nem igazán érdemes nézni, ha jó Androidos telefont akarsz, na meg Asus, de az már horroráras márka! Nokia semmiképp nem ajánlott, nagyon a legalja!
13/14 anonim válasza:
NOKIA3 és NOKIA6 után azt mondom,hogy NE,már nem a régi az a NOKIA ami régen NOKIA volt!Váltottam Honor magic lite 5-re és ég és föld.
14/14 anonim válasza:
samsung google pixel, Motorola , Xiaomit én sem vennėk volt bene részem vacak. nokia x10 volt de öt én lecserėltem mert olyan hibát produkålt ami már boszantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!