Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan a...

Miért merül ilyen gyorsan a maximalis akkumulátor kapacitás az Iphoneomon?/új akksi?

Figyelt kérdés
Iphone 11-em van. Karácsony előtt lesz 2 éves. Már egy ideje kevesebb ideig bírja az akkumulátor, egy nap többször kell tölteni, akkor is ha nem használom folyamatosan. (Pl elutazunk valahova es néha ránézek az időre, fényképet csinálok, menetrendet nézek stb) Jelenleg 82%os az akksija, viszont amikor 2-3 napja megnéztem 83%os volt, előtte pedig egy hosszabb ideig 84%. Nyilván miattam romlott ennyit az akkumulátor, de ez a hirtelen romlás meglepett. Érdemes lenne új telefont venni, vagy akkumulátort cserélni? Vagy inkább használjam amíg még “használható”?

okt. 29. 22:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve mostanában amikor felraknám tölteni, legalább 5x újra kell dugni a kábelt. Nem tudom, hogy ez a telefon hibája vagy a kábel nem jó, de nincs a kábelen törés vagy akármi, és ahogy írtam egy pár próbálkozás után töltődik, szóval nem tudom…
okt. 29. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Először nézd meg másik kábellel. Ha problémás és megéri a szervizeltetést akkor port és akku csere. Amennyiben túl drága lenne lehet jobb új telót beszerezni.
okt. 29. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érintkezik rendesen töltés közben, akkoe az gyilkolja az aksit ezerrel. A hidegek is most kezdenek bejönni, nekem pl sokkal gyorsbban merül a (rossz akkus) telefonom hidegben. (Akku hibát is kiír, ami néha jelentkezik, néha nem. Érdekes, másfél éve már problémázott hogy gatya az aksi, azóta csak nyáron és most jelent meg a hiba egyszer.)
tegnapelőtt 06:17
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
Lehet 2 éve vetted, de a 11-es szériát 5 éve adták ki. Az aksi folyamatosan csak romlik, ennyi. Jobb nem lesz. Ha már egy utángyártott akku van benne, az hamarabb megadja magát. Egy akksi csere szóba jöhet, esetleg a lightning aljzatot nézesd meg, vagy használj vezeték nélküli töltést.
tegnapelőtt 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha akkut cseréltetsz 80% körül már érdemes akkor gyárit. Nekem is 11pro van, valami kínai mocsok akkuval. Olyan lassulások, hirtelen fagyások vannak mint ha android lenne.

A töltő csatlakozót is érdemes óvatosan kitakarítani. Nekem tele szokott menni zsebszösszel aztán nem lehet rendesen feldugni a csatlakozót.

tegnap 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!