Androidon már vagy két napja azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás. Lehet, hogy központi hiba, vagy nálam van valami gond? Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.okt. 28. 12:54
1/6 anonim válasza:
Sim kari tartóját mozgasd meg hátha csak nem érintkezik rendesen, Ha nincs javulás vedd ki a kártyát és törölged meg.
2/6 anonim válasza:
Próbáltad újraindítani? Ha igen, akkor csináld azt, amit az első írt. Ha úgy sem jó, akkor próbáld meg egy másik SIM kártyával, pl. kérd el valamelyik családtagodét és nézzétek meg, hogy azzal jó-e. Ha igen, akkor menj be a szolgáltatóhoz és kérj új kártyát, mert a tiéd betojt. Ha a másik SIM kártyával se jó, akkor több mint valószínű, hogy rossz a telefon. Ha még garanciális, akkor gariztatni kell, ha nem, akkor a telefon mostani értékétől függően szervízbe vinni, vagy újat venni.
3/6 anonim válasza:
Az ilyenről nem tudom, néha, hogy troll kérdés-e. Mert lényege az, hogy az android készülék nem működik. Nem számít, hogy samsung, xiaomi, redmi, oppo, motorola, vagy valami temus androidnak mondott telefonról van szó, csak android.
Sok minden lehet az, ami miatt nincs hálózat. Sim kártyád ki van kapcsolva a telefonon?? Benne van egyáltalán?? Eddig működött?? Történt valami előtte, ami után már nem volt jó?? Számlát befizetted?? A szolgáltatódnál van még egyéb ismerősöd?? Tőle meg tudnád kérdezni, hogy nála jó-e.
4/6 anonim válasza:
Vedd ki a SIM kártyát, igazítsd meg picit, valószínűleg elmozdult.
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig tökéletesen működött, egyik napról a másikra hirtelen nem megy, pedig nem csináltam vele semmit. Próbáltam újraindítani, semmi. A SIM kártyát meg kicsit nehezebben lehet kivenni, ezért azt még nem próbáltam.
okt. 28. 19:51
6/6 anonim válasza:
"Eddig tökéletesen működött, egyik napról a másikra hirtelen nem megy"
Hidd el, hogy a világon minden úgy romlik el, hogy egyszercsak nem jó, pedig előtte az volt. :)
Vedd ki azt a sim-et, már ha fontos neked ez a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!