Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mx Player applikációban...

Mx Player applikációban androidos Samsung telefonon hogyan tudok videót "visszahozni", hogyha kitöröltem?

Figyelt kérdés
Mx Player applikációban töröltem ki. Galériában nincs ott a kukában a videó.

okt. 27. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy.
okt. 27. 13:23
 2/8 Szirty ***** válasza:

A törlés nem arról szól, hogy ha nem kell akkor megsemmisíted?

(Megsemmisítés = nincs többé)

nov. 1. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:
De arról szól. De akkor is...
nov. 1. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Nincs kuka, ahonnan vissza tudnád állítani.

2. Flash storage mivolta miatt nem kehet visszahozni őket

nov. 2. 06:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kuka. Ez igaz. Mi az a flash storage?
nov. 2. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ami a telefonodban van. Nem forgólemezes HDD, hanem flash memória, ahol a blokkok hosszú élete miatt mindig oda fog írni ahol a legkevesebb írás van. Vagyis ha töröltél valamit, akkor nagy eséllyel oda uttána nem sokkal már írás is történik, nem úgy mint egy HDD esetén, ahol érintetlenül maradhat a terület hogy visszaállítsd.
nov. 2. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja értem. Nagyon szépen köszönöm, hogy így levezetted. Akkor hiába vettem fel a videót, mivel (véletlenül) kitöröltem - így már olyan, mintha fel se vettem volna. Igaz?
nov. 2. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Tehát igaz?
dec. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!