Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilnetes kérdés jöhet? HA...

Arpi1969 kérdése:

Mobilnetes kérdés jöhet? HA HA 6.000-ért veszekegy mobiltelefont a SPAR-ban, akkor a 4G mobilnet fafán műkszik csak rá kell dugni a PC-re?

Figyelt kérdés

okt. 24. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Y
N
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
X.
okt. 24. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Itt:

[link]

a 46. oldalon találtam a Yettel ajánlatát 9990 Ft-ért:

[link]

az csak - a kézikönyve szerint ( [link] ) - 2G-t tud és gyanítom, nem tud modemként funkcionálni.

okt. 24. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
A kettes válaszoló szuper választ adott, az Alcatelen még netezni sem tudnál. A Blaupunkt telefon sem jó sok mindenre, de legalább már 4G képes 20 ezerért.
okt. 24. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
A modernebb okostelefonokat lehet hotspotként használni, ahhoz nem kell sehová sem dugni.
okt. 24. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Mégis milyen telefon és pontosan mit szeretnél vele? Tudom, hihetetlen, de az áruház megnevezése kevés.
okt. 24. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
#4: Kivéve ha a számítógépben (ahogy a kérdező írta: "PC") nincsen wifi kártya. Bár ez esetben az USB-megosztás is általában elérhető. Csak tudjon 4G-t a telefon és legyen aktív mobilinternet-előfizetés.
okt. 24. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6 na igen, erre nem is gondoltam, mivel nincs asztali gépem, csak 1 régi lapostopos :)
okt. 25. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!