Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » E-SIM esetén mik az előnyök,...

E-SIM esetén mik az előnyök, és mik a hátrányok?

Figyelt kérdés
E-SIM esetén mik az előnyök, és mik a hátrányok a fizikai SIMhez képest? Pro és kontra? Nekem jelenleg iPhone 15 Pro Max-om van. Amiben előny hogy összesen 8 E-SIM-et lehet eltárolni, és a 8-ból egyszerre kettő E-SIM lehet aktív. Viszont fizikai sim kártya olvasóból csak egy van az iPhone 15 Pro Max-on. Ez hátrány a fizikai SIM esetén, és előnynek tartom E-SIM esetén. Szerintem. Tudtok még ilyen előnyökről at E-SIM esetén? És mik a hátrányok? Pro és Kontra. Kérdem?

okt. 24. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hátrány az ha tönkremegy a telefonod és nincs a közelben e-sim képet telefon. Akkor nem tudod hova átrakni és nem fogsz tudni telefonálni.
okt. 24. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na az előttem szóló nagyon korrekt véleményt írt! Én is éppen ezért nem váltottam még eSIM-re... Pedig van előnye (már persze akkor, ha soxor leejted a telefonod - vagyis a SIM kimozdulhat a helyéről és akkor nem tudsz telefonálni).
okt. 25. 07:42
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es! Már miért ejteném le? Főleg direkt?
okt. 27. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
#3 Előre sosem tudod hogy mikor fogod összetörni a telefonodat
okt. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!