Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung GalaxyS Vs Iphone4...

Samsung GalaxyS Vs Iphone4 vagy 3GS! Melyik jobb?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb? indokoljátok is lécci
2010. nov. 4. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S

-androidos

-többet tud

-nem kell olyan sokat fizetni a márkáért

2010. nov. 4. 19:18
 2/11 bp1985 ***** válasza:
Galaxy s. Annyiért árulják, amennyit ér, és nem 5x áron. Ja, és tarifacsomaghz sem vagy kötve, és jailbrake sem kell, sőt megy rajta a bluetoot-h is mindenféle hack nélkül.
2010. nov. 4. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Galaxy S! A tudása arányba van az árával. A jó telefon nem azt jelenti hogy ára és a tudása arányba van. Iphone nem ér annyit mint amennyibe kerül.
2010. nov. 5. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
iPhone 4.
2010. nov. 5. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:

iPhone 4. Miért? Azért mert nem az a trágya, sufi operációs rendszer fut rajta amit úgy hívnak, hogy android.

Az apple-től egy olyan telefont kapsz ami nem fog akadni, fagyni és több mint 200000 hasznos alkalmazást tölthetsz le rá.

2 hónapig Galaxy S-em volt, meg is voltam elégedve vele egészen addig amíg ki nem próbáltam a munkatársam iPhone 4-ét. A felhasználói felület hihetetlenül gyors a samsung-hoz képest valamint ha egy csillagászati app kell ami megmondja, hogy mi micsoda az égen akkor azt is megtalálom, egyszerűen nincs olyan szükségleted amire ne találnál egy app-ot.

2010. nov. 15. 18:40
 6/11 bp1985 ***** válasza:
"200000 hasznos alkalmazást tölthetsz le rá. " Kicsit sok a 0 a 2-es után:) Androidr sokkal több értelmes program van, mint ios-re. Nyílt oprendszer, nincs jailbrake, flash nem ütközik akadályba, ugyanez igaz a bluetooth-ra, nem csak Pesten van szerviz az egész országba, nem a tudásához képest 3x áron árulják az androidos, ill winmobos teleonokat, nem vagyok előfizetéshez kötve. Ja, és normálisan tudom használni. Mellesleg a galaxy s lenyomta az iphone 4-et, de lényegtelen.
2010. nov. 15. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Az értelmes appok között van az Öngyújtó, lézerkard, fingószimulátor stb. Télleg hasznosak...
2010. nov. 17. 08:23
 8/11 Kappel Erik válasza:

Nem azért mondom de az androidon 100000 alkalmazás van Iphon-ra meg 50-80 ezer közt vagy még annyi se.

Android 4ever!

2010. nov. 30. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Éppenséggel 200000 felett, olvass már utána mielőtt ekkora nagy ÖKÖRSÉGET írsz.
2010. nov. 30. 18:03
 10/11 bp1985 ***** válasza:
Az lehet, hogy van rá 200.000 alkalmazás, csak abból 195.000 baromság, meg játék. Játékra konzolt kell venni, mindenféle baromságra meg tamagochi-t. Oké, hogy WinMobra kevesebb a program, de még nem volt olyan, hogy nem találtam meg a megfelelőt, míg 3gs-nél volt olyan. Ja, és mindenféle beavatkozás nélkül felrakom a külső gyártó által készített programokat...
2010. nov. 30. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!