Milyen mobiltelefonokat ajánlanátok 50 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
A telefonom most lesz lassan 5 éves, és nem vagyok teljesen tisztába ,hogy milyen új gyártók jöttek be,mely típusok azok melyek biztosan megbízhatóak. Kérnék segítséget.Köszönöm.okt. 22. 13:06
1/11 anonim válasza:
Nyomógombosat vagy Xiaomit. Samsungot ennyiért nem !
4/11 anonim válasza:
Ennyi pénzért új telefont? Hát ajánlani nem ajánlanék, ez nagyon az alja kategória. 5-6 éve lehetett ennyiért venni majdnem normális telefont, de gondolj bele, hogy azóta mi mennyivel lett drágább és az euró is 400 forint fölött van, hála a kurmányunknak...
Ami 50-70 körül esetleg vállalható:
- Redmi Note 13
- Samsung Galaxy A15 (ebből van 5G variáns is, ránézésre túl nagy különbség nincs a kettő között az 5G-n kívül)
- Motorola Moto G34 5G. Fontos, hogy az 5G-t nézd, ne a 4G variánst, mert előbbinek erősebb a hardvere.
5/11 anonim válasza:
Na jó, kicsit finomítanám magamat: nem nagyon alja kategória egyik sem az általam írt 3 telefonból, vannak ezeknél tényleg sokkal rosszabbak is, de az továbbra is igaz, hogy én inkább rádobnék erre a kalandra még pár tízezer forintot, főleg ha nem akarod majd 2-3 év múlva cserélni a telefont, mert lassú.
6/11 anonim válasza:
Hú. Én ennyiért semmilyet. Egy ötvenezres telefon biztosan nem fog kibírni újabb öt évet. A javaslatom az, hogy mindig egy vagy két generációval régebbi felsőkategóriás modellt kell megvenni, ha számít a pénz. Ez árban a 100-150 ezres kategória.
7/11 anonim válasza:
Szerintem a 4-es válaszoló által írt telefonok ár-érték arányban jók.
8/11 anonim válasza:
Újonnan semmilyet nem vennék ennyiért. Használtan valamilyen középkategóriás Samsung-ot néznék inkább.
9/11 anonim válasza:
Dobj még rá 30 ezret és abból már lehet használhatót venni. 50-ért már 4 éve sem kaptál jó telefont.
10/11 anonim válasza:
Én két éve Samsungot vettem 50 ezerért. Bementem a Mediamarktba, megkerestem a legolcsóbbat és megvettem. Azóta is működik, telefonálok rajta, meg az internetet használom. Erre teljesen jó az elérhető legolcsóbb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!