Egyértelműen megmondani nem lehet, kinek melyik! Valaki az egyikre esküszik, valaki a másikra. Ez már a régi “lerágott csont”, ami sosem lesz egyértelmű!
Nálunk például rajtam kívül mindenkinek iPhone-ja van a családban, én vagyok egyedül Androidos, de sose váltanék! Eddig 2 okostelefonom volt, mindkettő Androidos, most kölcsönbe anyám régebbi iPhone-ját használom, és nekem nem jött be az iOS, nem merülök részletekbe, de Androidon a legtöbb dolgot sokkal egyszerűbben és közvetlenebbül meg tudom csinálni, meg jobban ki tudom használni. És mivel nem dőlök be mindenféle kamuhirdetésnek, meg hasonlók, így a vírusveszély sem fenyegeti a telefonomat!
Valaki meg fordítva, inkább az iOS-ra esküszik, hogy milyen hasznos és szuper funkciók vannak rajta, meg hogy feltörhetetlen, stb..
Nekem az Android, mert az IOS számomra buta, csak alapfelhasználásra jó. Nem lehet annyira testreszabni, mint szeretném. Olyan alkalmazások fizetősek, amik az Androidon ingyenesek, pl. Anki. Nem lehet nyomtatni úgy, hogy kábellel összedugom a telót és a nyomtatót.
Nekem fagyott már le az IOS is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!