Hogyan lehet windows 98-at vagy 2000-ret androidon telepíteni a dosbox alkalmazás segítségével?
Figyelt kérdés
Sok tutorial videót találtam a youtube-on erről, de ezek azt mutatják hogyan kell számítógépre (Windows 10 vagy 11) letölteni. De nekem androidra kéne. Valaki aki ért hozzá leírná nekem lépésről lépésre hogyan kell telefonra telepíteni?okt. 21. 10:18
1/5 anonim válasza:
Én a bochs emulátort használtam, ott bemountolod a Windows iso fájlját, és asszem be kell állítani bootnak azt a meghajtót ahol az iso van. Aztán csinálsz egy virtuális meghajtót pl 20Gb kapacitásút, amire tudod telepíteni.
Aztán elindítod, telepíted a Windows-t, és kész vagy.
2/5 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy nagyon erős telefon kell hozzá.
Nekem Samsung Note 10+ 5G-n akadozott a 10, pedig abban 12Gb ram, 8 magos proci és 512Gb tárhely volt.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
okt. 21. 13:03
4/5 anonim válasza:
Mi a cél egyébként? Mert Androidra van Windows emulátor (Winlator), lehet egyszerűbb lenne azt telepíteni, mint Dosbox-szal szüttyögni.
5/5 anonim válasza:
Dosbox-ba Win2000 nem megy, mivel az önálló rendszer, nem DOS-ra épül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!