Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google Play-en hogy tudok...

Google Play-en hogy tudok vissza kérni pénzt?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy appot amiért nem kellett fizetni, aztán most kaptam értesítést hogy levontak 3700ft-ot, pedig nem akartam érte fizetni. Le is töröltem a p.csába. Elég mérges vagyok.

Hol tudok reklamálni hogy utalják vissza? Egyszer az Avasttal volt egy hasonló, ők rendesek voltak és vissza utalták a 15 ezrót.

okt. 16. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hiába törölted le az appot, ha az előfizetést nem mondtad le. Nem csoda, hogy a "tudtod nélkül" vonnak le előfizetési díjat, ha ennyire fogalmatlan vagy.

A google playtől érkező, nyugtáról szóló email alján valószínűleg ott van, hogy digitális termék esetén automatikusan lemondasz az elállási jogodról.

A jövőbeni fizetést pedig a google play alkalmazásban, az előfizetések menüpontban tudod lemondani.

okt. 16. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Már elnézést, tényleg nem az az életem, hogy appokat töltögetek le. Igenis megtévesztő, hogy le lehet tölteni ingyen használni aztán KÉRDEZÉS NÉLKÜL levonja a pénzt.

Nem rég használtam egy appot ami próbaidős volt, egyszerűen nem működött a lejárta után, de nem vont le pénzt.

Tiszta agyrém ami a google play-en megy már. Még bogarásszam hogy ez most milyen konstrukció.

Régen voltak a fizetősek meg az ingyenesek és nem volt semmi ködösítés. Megtévesztő az egész, nehogy már én érezzem hülyének.

okt. 16. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el alaposan.

okt. 16. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"KÉRDEZÉS NÉLKÜL levonja a pénzt"

Nincs ilyen.

okt. 16. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az nem létezik, hogy kérdezés nélkül von le tőled pénzt a Google play. Valószínűleg rákattintottál az alkalmazáson belül arra a gombra, ami az alkalmazáson belüli vásárlásért felel, és átirányított a Google Playra, ahol a feliratkozást választva előfizettél. És mivel valószínűleg a fizetési megerősítés ki van kapcsolva, sem a jelszó, sem pedig a biometrikus azonosítás nem került bekérésre. Azt javaslom, hogy ezt kapcsold vissza, és mielőtt fizetnél legközelebb a play áruházban, be fogja kérni vagy a Google fiókod jelszavát, vagy pedig a biometrikus azonosítást, ha van beállítva.

okt. 16. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"Letöltöttem egy appot amiért nem kellett fizetni,"

Alkalmazáson belüli vásárlás a kifejezés amit keresel. De amikor elfogadod az összes használati feltételt, akkor adsz felhatalmazást rá, hogy pénzt vonjanak bizonyos dolgokért. És azt nem mi hagytuk jóvá helyetted.

okt. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!