Google Play-en hogy tudok vissza kérni pénzt?
Letöltöttem egy appot amiért nem kellett fizetni, aztán most kaptam értesítést hogy levontak 3700ft-ot, pedig nem akartam érte fizetni. Le is töröltem a p.csába. Elég mérges vagyok.
Hol tudok reklamálni hogy utalják vissza? Egyszer az Avasttal volt egy hasonló, ők rendesek voltak és vissza utalták a 15 ezrót.
Hiába törölted le az appot, ha az előfizetést nem mondtad le. Nem csoda, hogy a "tudtod nélkül" vonnak le előfizetési díjat, ha ennyire fogalmatlan vagy.
A google playtől érkező, nyugtáról szóló email alján valószínűleg ott van, hogy digitális termék esetén automatikusan lemondasz az elállási jogodról.
A jövőbeni fizetést pedig a google play alkalmazásban, az előfizetések menüpontban tudod lemondani.
Már elnézést, tényleg nem az az életem, hogy appokat töltögetek le. Igenis megtévesztő, hogy le lehet tölteni ingyen használni aztán KÉRDEZÉS NÉLKÜL levonja a pénzt.
Nem rég használtam egy appot ami próbaidős volt, egyszerűen nem működött a lejárta után, de nem vont le pénzt.
Tiszta agyrém ami a google play-en megy már. Még bogarásszam hogy ez most milyen konstrukció.
Régen voltak a fizetősek meg az ingyenesek és nem volt semmi ködösítés. Megtévesztő az egész, nehogy már én érezzem hülyének.
"KÉRDEZÉS NÉLKÜL levonja a pénzt"
Nincs ilyen.
Szia!
Az nem létezik, hogy kérdezés nélkül von le tőled pénzt a Google play. Valószínűleg rákattintottál az alkalmazáson belül arra a gombra, ami az alkalmazáson belüli vásárlásért felel, és átirányított a Google Playra, ahol a feliratkozást választva előfizettél. És mivel valószínűleg a fizetési megerősítés ki van kapcsolva, sem a jelszó, sem pedig a biometrikus azonosítás nem került bekérésre. Azt javaslom, hogy ezt kapcsold vissza, és mielőtt fizetnél legközelebb a play áruházban, be fogja kérni vagy a Google fiókod jelszavát, vagy pedig a biometrikus azonosítást, ha van beállítva.
"Letöltöttem egy appot amiért nem kellett fizetni,"
Alkalmazáson belüli vásárlás a kifejezés amit keresel. De amikor elfogadod az összes használati feltételt, akkor adsz felhatalmazást rá, hogy pénzt vonjanak bizonyos dolgokért. És azt nem mi hagytuk jóvá helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!