Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az iphone 15 nél csinálsz...

Ha az iphone 15 nél csinálsz szoftverfrissítést, azaz installálod az IOS 18 at, az befolyásolja az akku egészségét jó irányban, vagy nincs rá hatással?

Figyelt kérdés
Sőt egyesek azt mondják gyengíti az akkut az update.
okt. 15. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Elne hidd! Nem gyengíti az aksit. Viszont az Update folyamatok akár egy - két hét is lehet. Tehát hibába frissíti az IOS-t mondjuk 10 perc alatt, és indul újra a telefonod. Attól még a hátérben futnak bizonyos update optimalizálás. De utána jobb lesz az aksid.
okt. 15. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Kösz. Tehát javul az aksi?
okt. 15. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Igen. De mint írtam is eltart egy ideig mire újra kalibrálja / optimalizálja. Ez kb 1 - 2 hétig is eltart. Ez alatt plusz újra tanulja a töltési szokásaidat is. Úgy hogy nem kell félni a frissítésektől! Főleg nem a végleges verzióktól. És már ilyenből az IOS esetén már a 18.0.1-es verziónál tartunk. Mig a bétások már a 18.1-es végleges verziót tesztelik már.
okt. 15. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy javul és nem is romlik. Ez egy minimális operációs rendszer update, amit marketing okokból 18-as főverzióként neveznek, semmi több. Ha nem lenne "kötelező" és elvárt minden évben kijönnie az új Androidnak és iOS-nek akkor állítom, hogy max 3-4 évente jönne össze annyi változás, hogy azt új főrverziónak neveznék el a fejlesztők...

Minden operációs rendszer frissítés után lehetséges az, hogy a telefon utána pár napig még dolgozik a frissítés kapcsán, ami miatt minimálisan jobban merülhet, de ennyi. Most ha azt mondom, hogy a frissítés után 3 napig napi 2 perccel kevesebbet fog bírni a telefon, akkor nem frissítesz majd?

okt. 15. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Jót tett neki
okt. 15. 21:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? Feljebb ment a százalék?
okt. 15. 21:32
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

"Honnan tudod? Feljebb ment a százalék?"

Miiiiiiiiilyen százalék menne már feljebb, ember? Az aksid minden másodperccel amíg használatban van, csak romlik, visszafordíthatatlanul. A töltöttsége szintén csökken. Nem lehet szoftveresen áramot termelni és aksit "javítani".

okt. 15. 21:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem lehet. Honnan tudjak mindent ? Nő vagyok
okt. 15. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, ne mondd már azt, amikor valamit nem tudsz, hogy "nő vagyok". Nem butábbak a nők sem. Az aksi egy kopó-fogyó alkatrész. Előbb-utóbb tönkremegy és cserélni kell. Olyan mint az autón a gumi vagy a fűkaszában a damil, vagy a borotvapenge.
okt. 15. 22:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Engem ez a téma sose érdekelt! Honnan tudnám?
okt. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!