IPhone 8 készüléken melyik IOS rendszer fut maximum?
Figyelt kérdés
okt. 14. 09:50
1/5 anonim válasza:
Az internetes le írások alapján az iPhone 8-on az IOS 16.6.1. rendszer fut. És állítólag ez a IOS 16.6.1. a maximum végső. Egyébként most 2024 októberében az IOS 18.0.1. a leg újabb. És az IOS 16.6.1-t 2023. szeptember 18.-án adták ki utoljára. Ez is internetes le írások alapján.
2/5 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson ilyen elavult hulladékot venni
3/5 anonim válasza:
1-es voltam! És a 2-es válasz írót le pontoztam! Mert..... Hosszaban kifejtve: Attól függ mi célból veszi meg, és mire akarja használni! Ugyanis ha valaki gyűjtő, és gyűjtői példánynak veszi meg, akkor abban az esetben tök mindegy melyik régebbi iPhonet veszi meg, és ebben az esetben tök mindegy melyik IOS verzió fut rajta! Azonban minden napi használatra még én sem ajánlom. Sőt senki sem ajánlja egy régebbi IOS verzióval müködő iPhonet. Mint írtam is jelenleg az IOS 18.0.1 a leg fissebb verzió. És ezt az IOS 18.0.1-es verziót vissza menőleg az iPhone 11-es szériáig mind meg kapták. Persze az iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 15, és a legújabb iPhone 16 szériákon fut a leg újabb IOS 18.0.1! Szóval minden napi használatra csak iPhone 11 vagy iPhone 11 felett ajánlott! De gyűjtői példánynak bármelyik jó!
4/5 anonim válasza:
Tehát lepontozod a kettest, mert "mi van, ha a kérdező gyűjtő", miközben magad is kifejted, hogy ha gyűjtő, akkor pont leszarja, hogy melyik iOS fut rajta, következésképpen a kérdező nem gyűjtő.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyûjtō, sima àtlag felhasznàlàsra vettem, Eddig ok a Telefon, Jol uzemel.
okt. 17. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!