Motorola miért nem olyan felkapott márka manapság mint régen ?
Figyelt kérdés
Van egy szűk réteg aki veszi és azok általában nagyon meg is vannak elégedve vele,de miért nincs akkora kereslet rá,miközben egy Xiaomikra igen? Szerintem a Motorola jobb márka és szoftveresen is jobb a Xiaominal.okt. 12. 22:19
11/18 anonim válasza:
#9 értelmes: normális hardverrel és szoftverrel rendelkezik
12/18 anonim válasza:
#11 Értem én, mire gondoltál az előbb is, de erre nem az értelmes szó illik, egy gagyi kínai 20e Ft-os telefon is "értelmes"... Viszont ahogy nézem, vannak telefonjaik 300-400 ezer Ft-ért is, szóval az sem igaz, hogy gyenge lenne a hardver. A normális szoftvert pedig nem igazán értem...
13/18 A kérdező kommentje:
Pedig állítólag szoftveresen is egész jók és egyben hardveresen jól optimalizált
okt. 14. 20:29
14/18 anonim válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy szoftveresen hulladékok.
15/18 A kérdező kommentje:
Aztán miért?
okt. 15. 20:09
16/18 anonim válasza:
#15 Honnan tudjam? Nem dolgozok a Motorolánál. Szarul van megírva és kész.
17/18 anonim válasza:
16: Szerintem a kérdés arra vonatkozott, hogy szerinted miért, mit tapasztaltál ami szerinted rossz volt?
18/18 A kérdező kommentje:
Igen jól írod.
okt. 26. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!