Mikor szoktak leárazások lenni a mediamarktban?
Most szeretnék telefont venni és nem tudom, hogy mikor szoktak lenni nagy leárazások?
f22
Szia!
Általában nyáron szoktak leárazások lenni, én minden telefonomat nyáron vettem. Anno a Huawei P20-asomat 20000 Forintos kedvezménnyel, a Xiaomi 11-esemet szintén 10000 forint kedvezménnyel, a mostani Samsungomat viszont szintén nyáron vettem, de drágábban 2000 Forinttal, mint ahogy más boltok árulják (azonnal kellett, nem volt idő várni). Még október-november körül szoktam látni Samsungos leárazásokat a médiában.
Okostelefont mindig vesznek, így erre ne nagyon számíts.
Gyűjts és nézd meg mi az aktuális best buy. Ha jó áron kell akkor nézz szét a Xioami meg a Honor háza táján.
"Alapértelmezetten 20-30-40 százalékkal drágábban árulják a mobilokat. Így nem nehéz akciózni. Én máshol vennék...."
Drágábban, mint mi? Ennyibe kerül, ha hivatalos viszonteladó vagy és lesz gyártói garanciád megbízhatóan addig és úgy, ahogy kell.
Ja, drágább mint a kutyafüle random GSM, csak hát ott gyártói garanciád nem lesz, a kereskedő meg majd tojni fog a nózidra. :)
#4:
Minden hivatalos viszonteladónál egyformák az árak, mivel ez a készülék hivatalos ára Magyarországon.
Mielőtt észt osztasz, nem ártana felfogni, hogy ez nem úgy megy, hogy hasra csapsz és keresel egy vagy x terméket, ami itt meg ott olcsóbb és akkor idejössz pampogni, hogy mi hol olcsóbb. :)
Az Aqua NEM HIVATALOS VISZONTELADÓ. Nem jár az ott eladott termékre Samsung gyártói garancia. Ettől függetlenül mondjuk az Aqua az szerintem pont egy megbízhatóbb webshop, egyáltalán nem azt mondom, hogy nem szabad onnan rendelni és mindenképp a Media Marktból kell, csak megemlítettem, hogy mi az oka az árkülönbségnek elsősorban.
Egyébként akkor most kezdjünk egy versenyt, keressek olcsóbb ajánlatot az Aquanál és akkor jöjjek ide verni a tamtamot, hogy a kutyafüle GSM-ben pedig 95 ezer? :D Vagy keressek valamit, ami mondjuk a Media Marktban olcsóbb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!