Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen hátrány ér engem, ha...

Milyen hátrány ér engem, ha olyan telefont veszek amelyre csak 2-3 évig érkeznek szoftver- és biztonsági frissítések?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű, átlag mezei felhasználó számára mit jelent ez, aki csak netezni, zenét hallgatni, fotózni szokott a készülékkel, kb amatőr szinten? Egyebek nem is nagyon érdeklik.

Konkrétan Motorola telefonról van szó, melyről olyanokat olvasni hogy nem valami jó a támogatási háttere.

okt. 11. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" csak netezni, zenét hallgatni, fotózni szokott a készülékkel"

Semmilyen hátrányod nem lesz. Az említett banki appok valóban nem futnak régebbi android verziókon.

okt. 11. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
#11 Mondjuk ha felhőbe fotóz, akkor nem mindegy, hogy mit. Az oprendszer frissítés a régi telefonokat indokolatlanul belassítja és sokszor értelmetlen, de a biztonsági frissítés nem hülyeség. Ha céges emaileket néz a telefonon, és a céges infókkal kapcsolatban titoktartási szerződése van, akkor is megütheti a bokáját.
okt. 11. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt írta a kérdező:

" csak netezni, zenét hallgatni, fotózni szokott a készülékkel"

Nem azt, hogy titoktartás alá tartozó adatokat akar küldözgetni.

okt. 11. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Fotózás pont elég. Azzal kezdtem.
okt. 12. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Kit érdekel az operációs rendszer frissítés. Nekem is tette már tönkre a telómat. Az appok legyenek frissen tartva, ameddig csak lehet + adguard dns, biztonsági mentések, kétlépcsős azonosítás mindenhol
okt. 12. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!