Ma a telefonom megverte az eső és azóta nem hallatszik semmi sem csak fülhallgatóval és tölteni sem tudom samsung galaxy a 23 as telefon Meg lehet menteni valahogy?
Volt az esőn boxkesztyű vagy anélkül gyepálta?
Viccet félre téve, vidd el szervízbe. Én egyszer megúsztattam a telóm, kiszárították és jó lett egy darabig. (Utána mindent cserélni kellett benne, de az enyém egy teljes éjszakát állt a vízben.)
Ha nem akarod szervízbe vinni, akkor rakd félre a telefont egy száraz helyre és várj 1-2-3 hetet amíg teljesen kiszárad. Addig ne is nagyon próbáld bekapcsolni.
Csak a miheztartás végett: ne rakd rizsbe, ne rakd lisztbe, meg még a jó ég tudja mibe. Hajszárítóval se melegítsd.
Ha esetleg nem javulna meg 3 hét után sem, akkor új telefont kell venni. Illetve akkor is, ha nem engedheted meg magadnak azt, hogy hetekig nélkülözd a telefont. A következő telefonod kiválasztásánál ajánlom, hogy olyan telefont vegyél, ami rendelkezik víz és porállósági tanúsítvánnyal. Ezeket a telefonokat sem ajánlott vízbe mártani (annak ellenére, hogy elvileg bírniuk kéne), de az esőben használat nem okoz problémát nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!