Ez normális szervízelés?!?!
Az árához képest normális szervizetlés.
Azt vállalták hogy megcsinálják. Megcsinálták.
Én legelőször alaposan elolvasnám a biztosítás feltételeit. Merthogy azt vállalták hogy megcsinálják, eddig oké. De valószínűleg van ott valami apróbetűs rész is. Vállalták hogy gyári eredeti pótalkatrészeket használnak? Vagy éppen ellenkezőleg, ezt eleve kizárták, és kifejezetten úgy szabályozzák hogy utángyártottat használnak/használhatnak? Látatlanban biztos vagyok benne hogy van erről valami rendelkezés a biztosítás feltételei között. Előbb ennek nézz utána, aztán azt követelheted amire ők a biztosítás feltételei alapján kötelesek.
Ne legyen igazam, de van egy érzésem, hogy a gagyi kínai utángyártott kijelző beépítésével teljesítették, amire a biztosítás feltételei alapján kötelesek.
"Látatlanban biztos vagyok benne hogy van erről valami rendelkezés a biztosítás feltételei között."
Nem vagyok jogász és az életben nem kötnék semmilyen mobilra törési biztosítást, de az jogilag bárhogy rendben lenne, hogy utángyártott, de paramétereiben nem megegyező alkatrészt építenek be? Gondolom a kérdezőt sem érdekelné a kijelző gyártója, ha paramétereiben megegyezne az eredetivel.
Értem és egyet is értek, én csak azt mondom hogy amíg pontosan nem ismerjük a biztosítás feltételeit, addig nem lehet állást foglalni abban, hogy megfelelő-e ez az elvégzett javítás.
Az ténykérdés, hogy függetlenül a gyári-utángyártott kérdéskörtől, szerintem sem tekinthető egyenértékűnek a beépített alkatrész, ha megváltozott (csökkent) a kijelző átmérője. Nem a telefon eredeti műszaki paraméterei kerültek helyreállításra. De továbbra is kérdés, hogy pontosan mire kötelezi a biztosítót a szerződés, mi az pontosan amit vállaltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!