Okostelefon: Chrome: Hogyan lehet a félbe maradt letöltést folytatni miután bezártam a böngészőt? (inkognitó módban indítottam el)
(Elindítottam két letöltést inkognitó módban (savefrom.net-ről), majd elfogyott az internetem, ezután bezártam a böngészőt, mert SIM-et kellett cserélnem.)
A letöltések mappában megvan a két fájl, amiknek a kiterjesztésük után ".crdownload" szerepel. Mivel inkognitóban indítottam el, ezért a böngészőben a letöltéseknél (azaz jobb fent a három pöttyre kattintva, majd utána a letöltésekre kattintva), nem szerepelnek, tehát nem tudom folytatni a letöltéseket.
Megkíséreltem ismét letölteni őket a már említett weboldal segítségével, de új letöltésként indultnak el, a nevük után "(1)"-et írva.
Mivel nagy fájlokról van szó és a jelenlegi mobil internetem költséges, emiatt nem szeretném előről kezdeni.
(Nyílt wi-fi közelbe nem tudok menni (nem tartózkodok olyan környékeken), hogy teljesen előről indítsan el a letöltést ingyen.)
A kérdésem az, hogy hogyan lehet folytatni ebben az esetben a letöltéseket?
A Chrome nem képes erre.
Ilyen célra egy letöltéskezelőt tudok javasolni, amely tudja azt, amire szükséged van.
Internet download manager.
Értem, köszönöm szépen.
Letöltöttem most az említett alkalmazást, de mivel régi készülékem van, ezért nem fut rajta. Ezenkívül fáradt-kómás voltam és kitöröltem a két fájlt. De elraktároztam az információt, és, ha lesz egy újabb telefonom, akkor hasznomra lesz majd a jövőben, amit írtál. Köszönöm még egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!