Tényleg gyári akkumulátort kapok ha szervízbe viszem az iphoneomat?
Eléggé borsos ára van egy akkucserének és a 15 promnak ha a tendenciát nézzük 1 év mújva érni fog az akku csere (400 ciklus 90% van most benne)
jelenleg 40ezer egy akku csere bms forrasztással, mindenhol ki van írva hogy eredeti vagy jobb minősséggel dolgoznak, valós adatok ezek? Lehet pl nem eredeti akkut kérni ami jobb minősség mint egy eredeti? (itt most nem a kapacitására gondolok elsősorban hanem inkább a minősségén a degradációja miatt) Láttam már 100 cikulusos akkut ami tökéletes volt de ugyan úgy láttam már 100 ciklussal olyat ami érezhetően fáradtabb volt
Melyik boltot/szervízt ajánljátok?
Ha 3 hónapja vette volna akkor meg maga a hasonlat rossz nem ? majd térjünk vissza 1 év múlva rá mert lehet hogy addig megőrül és 3x fogja tölteni naponta és nyom bele egy 600 ciklust? Reális? nemigazán, de te elvileg a jövőbelátsz? nemhinném szóval megeshet a 600 is.
Viszont ha a jövőbe nem is látsz biztosan mellettem vagy egész nap és tudod hogy én mire használom a telefont. Szövegértelmezéssel is hadilábon állsz mert nem azt mondtam hogy a 40.000ft baj hanem maga a kérdésem arra öszpontosult hogy ha beviszem és kicseréltetem az akkut akkor nem valami hagyi sz.rt tesznek e bele ennyi pénzért.
Légyszi térj már ki nekem erre: "akkor nem sírnál, hogy egy újonnan kb fél millióért vett telefonban 40 ezerért cserélnek akkut."
Csak idézd nekem az árral való felháborodásomat mert többször elolvastam akrédésem de még mindig nem lárom hogy hol lenne a hiba, cserébe a minősségre még mindig kiváncsi vagyok hogy melyik cég dolgozik valóban jól.
Sufniszervizt biztos nem ajánlok, főleg úgy, hogy olcsóbb pl. az Istyle.
Ez a forrasztgatós buherálás nem éppen a legtutibb megoldás.
Az ilyen megoldások pont a "fogd meg a söröm" kategória nálam.
A baj az, hogy esetleg egy fél évvel a csere után, meg azt kérdezed, hogy "Miért nem ismeri fel a telefonom az akkumulátort? Eddig felismerte, most miért nem?"
12/
Teljesen jogos még nem olyan régen mókolni kellet ezzel hogy lácca az akku % ot de örülök neki ha mostanában már ez csak kipattintom és bepattintom alapon megy, istyle nekem tökéleetsen megfelel de szerintem 1 év múlva fogok eljutni hogy cserés lesz az akku, hivatalosan 2 évente ajánlják persze sokaknál ennél többet bír barátnőm XS telefonjába kezdetektől fogva az eredeti akku van és 83% os és még rendesen bírja de nálam 2 évnél lesz cserés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!