Miert erdekli az embereket ennyire hogy mas milyen telefont hasznal?
Csak online talalkoztam ezzel, de nem ertem miert lesz azert valaki tiszta ideg, mert vannak olyan emberek akik draga telefont vesznek?
De azt is fontos kiemelni, hogy neki 60 vagy 100 ezres telefonja van, es soha nem adna ki ennyit egy telefonert.
Tenyleg ennyi sok szabadideje van nehany embernek?
nokia régi ės az uj,Lenovo/Motorola,Samsung,Xiaomi,Oppo,Apple,sony,Lg,Huawei,
Regi nokiának: 3210,3310,
Lenovo/Motorola E szeria,G szeria ,Edge 20,30,40 50 .
"Honnan veszitek hogy befuccsolna a nokia? A legnagyobb teló márka, főleg mióta a régieket újra kiadják új telóként. Nokia volt, van, és lesz is."
Onnan, hogy már régóta csak egy másodvonalat kínai gyártó telefonjai voltak ellátva a Nokia márkanévvel, de most már ezt is elhagyják. Sőt, még elvileg a butatelefonokat sem fogják Nokia név alatt árulni, na nem mintha ezeknek is lett volna bármi köze a Nokiához.
"htc, Ihunt, Navon, caterpillar, hummer, Sony."
Te remélem direkt szopatsz és nem egyedül vagy ilyen hülye :D
2+
Nekem csak 5 gyártó jutott eszembe, akár hogyan is agyaltam rajta :)))
Az elsődleges telefon vásárlási nézőpontom, hogy a farmerom első zsebébe, ha bele rakom, akkor kényelmesen tudjak vele ülni. Azaz ne nyomjon semmimet, és ne tépje le a farmer zsebét. A másodlagos pedig ne legyen hülye, itt főleg a szoftver hibákra gondolok, mert az előzőt emiatt adtam el kb 6-8 hónaposan.
Harmadlagos szempont, a felhasználásom alatt bírjon ki kb 12-14 órát töltés nélkül.
A sajátomról is ennyit tudtam: Samsung, zöld, hátlap is üveg. Most pedig a típusát is tudom: S23 :)))
Kamaszoknál és fiatal felnőtteknél ez valószínű valami meghatározó arcoskodásra is használt dolog, kinek mennyi "pénze" volt telefonra. Bár a többség hitelre veszi. Mikor a sajátomat vettem az eladó még ezen is meglepődött, hogy kp ra fizettem.
Az én korosztályomat így 30-40 között, főleg utóbbihoz közelebb, már ezek a dolog nem igen érdeklik, vagyis annyira igen, hogy lehessen jó képeket készíteni a kölkökről, családi eseményekről stb.
Minket már jobban izgat egy finom kávé, mint egy Iphone 1? pro :/
"Direkt szopatlak, mert tudatlan vagy. Ezek mind létező márkák."
De azt vágod, hogy nem a márkákról, hanem a típusokról volt szó. :D
Ráadásul jó lenne olyan márkákat mondani, amik tényleg aktívan gyártanak okostelefont, és ebből is csak 3-4-et kértem...
"Az én korosztályomat így 30-40 között, főleg utóbbihoz közelebb, már ezek a dolog nem igen érdeklik"
Hidd el, hogy a fiatalabbakat sem foglalkoztatja ez napi szinten. Amikor telefont kell venniük, maximum akkor utánanéznek, aztán a sajátjukat tudni fogják és ennyi. Hát most ki a franc van tisztában a Xiaomi idei meg tavalyi teljes termékpalettájával pár elvetemültön kívül? Vagy hogy a Honor milyen telefonokat hozott ki az utóbbi években? Még az ehhez vájtfülübbek sem ismerik fel a telefonokat ránézésre. Még az eléggé népszerű Apple telefonokat is alig lehet megkülönböztetni egymástól. Minden tiszteletem azé, akkor egy futó pillatnásról megmondja egy telefonról, hogy az akkor most egy iPhone 13 Pro vagy egy iPhone 15 Pro...
Apple, Samsung, Xiaomi, Honor, Motorola, Google, Asus, Sony, Huawei, Nokia, Oppo, Realme, Nothing Phone, Caterpillar
Ezek a NEM noname márkák! LG már rég megszűntette a mobilos részlegét, ZTE és HTC “ezer éve” nincsenek már, a Nokia pedig egyáltalán nem a legnagyobb teló márka! Mellesleg amúgy Huawei-t pedig már rég nem érdemes venni, Google-támogatás és -szolgáltatások nélkül nem éri meg! Az Asus meg néhány éve nagyon elszállt magától, és ma már alapból horroráras márka! Doogee egy ideig feltörekvőben volt, de aztán kb. 2 év után visszacsúszott a noname márkák közé. A Navon pedig GPS-ben az egyik legjobb márka, mobilokban viszont csak vergődik, nem értem, miért lépett be olyan piacra is, amihez nem ért igazán?!
Doogee, iHunt, iLike, Hummer, Vivo, Cubot, Zopo, stb. - na ezek a noname márkák, amiket érdemes messziről elkerülni! Egyik kolléganőmnek egy ideig volt iLike telefonja, és csak szenvedett vele, szoftveresen katasztrófális. Amióta Samsungja van, semmi gondja a telefonjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!